News:

No significant change

Main Menu

Mer allvar = Skitkul

Started by Maverix, August 03, 2002, 12:21:03

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Maverix

Hej Allihop,

Hösten och vintern närmar sig vilket innebär ca 8 månaders krigande och för oss virtuella piloter innebär detta en mycket ljus tid. För att vi ska bli ââ,¬Âfullärdaââ,¬Â då Falcon 5 kommer om några år så har jag en önskan att vi delar upp oss i skvadroner specialiserade inom var sitt område, A-A, A-G osv.
Att veta att det finns en skvadron vars speciallite är A-A då vi gemensamt ska in och bomba strategiska mål är inte bara tryggt det bidrar även till en större chans att lyckas med uppdraget.
Låt oss komma med önskemål om vad vi har för specialliter och utifrån detta bilda skvadroner. Falcon är ingen lekââ,¬Â¦.. det är blodigt allvar, eller?

Maverix


;)

Bax

Det låter bra (puust - behöver inte läsa hela manualen!)

Det är synd att Weas fortfarande inte har löst sin situation för hemsidan för isåfall kunde vi haft något formulär samt status sida där.

Mitt förslag är om vi kunde samtalat med Weas om någon annan kunde administrera hemsidan tills Weas är back in buisiness eller att vi använder din hemsida Mav !

Bax
Bax
87th Stray Dogs VFW


Assassin

#2
Gäller det här bara er "invigda" i NOSIG eller för semi-newbies med? :p

I annat fall så har jag en tom hemsida om ni vill ha ett ställe att ha formulär och liknande på.

(fann det faktiskt ganska underligt att inte en enda svensk F4 skvadron existerade...)
/Assassin

\"Förhelvete soldat, ficka öppen! Materielen trillar ut, skogen trillar in!\"
Brigadchef - Blå Brigaden - www.bluebrigade.org (när laptop\'en är igång)

Maverix

#3
Ska snacka igenom saken med "zebra" om hur formuläret skall utformas.

Assassin, det gäller "alla" som är intresserade av att flyga Falcon på allvar, ju fler seriösa "viper-drivers"desto roligare.

Maverix

"Lets get serious"
:)

SledgeHammer

Jag är med i markmålsligan! Gärna "Wild Weasel" för mig =)
Mvh  - Stefan -


ft

Mark för mig när jag lyckas ta tag i F4 igen. Flyger nästan bara Soaring Flight Sim just nu, säsongen lider ju mot sitt slut. Sedan har jag som bekant ett helt annat flygplan att läsa in för närvarande, inte så bra om man läser på SP3 också och blandar ihop... men det kommer en vinter!

Ha det bäst,
  /Fredrik

Stercus accidit
---
Quando omni flunkus moritatus

Assassin

Eskort av markuppdrags flyget för min del, jag har en hel del Su-27's att hämnas på. :-(
/Assassin

\"Förhelvete soldat, ficka öppen! Materielen trillar ut, skogen trillar in!\"
Brigadchef - Blå Brigaden - www.bluebrigade.org (när laptop\'en är igång)

zebra

Pratade med Maverix för ett par dagar sedan om detta och tycker att det låter som en bra idé. Hoppas inte att det avskräcker någon när vi formulerar det som "allvar". Tanken är inte att det inte ska vara så svårt så att man låter bli att vara med. Tanken är bara att när vi väl är så många som  "flyger" så kan det vara kul att försöka nyttja fördelarna med att ha humans istället för AI:s. Svårigheten här är som de flesta vet,,, kommunikation och skillnader i erfarenhet. Det är därför vi tror att det kan löna sig att inrikta sig under en period och att slipa på sin kommunikation med samma gäng. Man lär sig lättare då.

De med mer erfarenhet får lära ut till de med mindre erfarenhet. Det blir en form av rangordning samt fadder-system där de som går som flight/element-leads blir ansvariga för sin wingman. Mao,,, ta hand om din wingman.  

Vi kan börja med att kolla av hur många av som är intresserade av en organisering och så får vi se var det leder.

Har legat nere med flygandet under sommarperioden och bara kört sporadiskt för att inte tappa för mycket, men nu kommer jag att vara ingång igen....