News:

No significant change

Main Menu
Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - oqvist

#1
Helt andra saker / Re: Så att det gör ont
January 05, 2009, 13:40:52
Varför kostar teoriprovet så mycket?
#2
Helt andra saker / Re: Vart har jag hamnat?
January 05, 2009, 13:39:44
I hear you... Jag bojkottar MMORPG just för den saken... betala per månad då blir man ju pressad att grotta ner sig och de är ju liksom simmarna byggda för neverending stories lol

Mass Effect har jag inte rört än väntar på novint Falcon patchen. Just nu plöjer jag genom MGS 4 brutalt bra faktiskt :)
#3
Helt andra saker / Re: Vart har jag hamnat?
January 04, 2009, 21:51:02
har per.oqvist@gmail.com om det är fler som är intresserade. Ska Black Shark komma på Steam? Känns inte så vettigt kanske då Valve tar ruskigt mycket betalt av alla som vill lägga ut spel hos dem. Download funktionen från deras hemsida fungerar suveränt men använder tyvärr en form av Starforce.
Kollade på Steam nu men ser inget kommande där. Ubisoft har lagt till en massa titlar dock såg jag inkl IL 2 :).
#4
Helt andra saker / Re: Norge väljer JFS
January 04, 2009, 16:46:10
Men vari ligger hotbilden för Norge? Det är klart som fan att det är politik och pengar som styr. Men jag förstår inte att de inte bara kan säga snarare än att kyssa USA i arslet än mer genom att påpeka hur kasst GRIPEN är lol

Fattar inte varför Sverige och Norge plöjer ner miljarder i sina flygvapen helt meningslöst...
#5
Helt andra saker / Re: Vart har jag hamnat?
January 04, 2009, 16:39:37
Trevligt. Själv är man mestadels åt simhållet och drömmer mig bort lite :)

den engelska versionen av Black Shark släpptes ju innan jul :).
Kanske man kan fiska lite efter wingmates här framöver när man får de nya grejerna och börjat få lite bättre koll.

IL 2 har man alla versioner av givetvis samt Armed Assault. Men då man fick reda om ARMA 2 typ samtidigt som ARMA släpptes och det var buggigt så blev det att man la det på is. ARMA 2 ska komma till våren liksom OP FP 2 vilket lär bli rätt så arkadinriktat iof.

#6
Helt andra saker / Vart har jag hamnat?
January 04, 2009, 11:26:05
Hamnade här efter lite google sökande på diverse CH joysticks... Trött på billiga Saitek Joysticks som strular och det enda alternativet för vänsterhänta är ju CH Flightstick PRO eller detta http://snomhf.exofire.net/leftyHOTASdevelopment.html

Så lite nyfiken på historiken bakom nordic Simulator Group och vad ni gör? Kör ni organiserat i någon sim eller liknande? Black Shark etc?
#7
Saiteks pedaler ser skönare ut att använda som roderpedaler faktiskt. Av vad jag sett av MOMO Racing så är det väl lite hugget som stucket när det gäller pedalerna åtminstone. I sådana fall en driving force GT för samma summa är betydligt vettigare speciellt om du ska investera för framtiden då den är bättre byggd än MOMO Racing och troligen också R660 ratten.

Angående ratt med pedaler lämpliga för roder så var den gamla MOMO Racing FORCE red ratten brutal. pedaler i aluminium där fotställen lutar sig efter din fot och perfekt slaglängd och avstånd mellan gas och broms. Tillverkas inte längre så kan va svår att få tag på. De enda pedaler jag testat som slår dem är mina CST pedaler men de kan inte köras kombinerade tyvärr vilket alla flygsimmar inkl black shark kräver. Mailat DCS och tja de har sagt att de kollar på det men lovar inget... Alla logitech pedalerna förutom G25 kör med världens tråkigaste pedaler men du får hyfsat lika motstånd mellan gas och broms i alla fall så funktionsmässigt gör det sitt jobb.

Sitter själv med Saiteks roder pedaler men de fungerar inte så bra i cockpits där man har en lite mer halvliggande ställning. För bred också så måste göra mig av med dem. Kanske har jag kört bil för mycket men jag föredrar att inte behöva dra runt med båda fötterna konstant för att välja roder höger eller roder vänster inte intuitivt.