Medarbetare till tgb11 sökes

Started by Steel rat, July 22, 2008, 20:22:40

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

KeyCat

Snyggt! Får alltid "lumpar känslan" tillbaks när jag ser TGB11, vi bodde i stort sett i en sån :)

/KC

>> It's all about teamwork! <<

Steel rat

Jag vet! 11:an är essensen av det Svenska försvaret  ;D

Brat

#10
Såg inte denna tråd förrän nu, har ju en livs levande TGB11 stående på gården, behövs det bilder? Finns även en TGB40 med stora kranen och flak utan kapell, samt två BV206 om det kniper. En Koktross och ett folkadrivet elverkssläp existerar också!
-Brat

granQ

bilder är alltid intressant..

Har mitt egna projekt att försöka samla ihop bilder som kan anvandas for referenser när man gör modeller/texturer utan att det är massa copyright problem..

http://granq.game-host.org/gallery/


Fast nu undrar jag, vad är det för gard/kasern du bor pa? :)
http://www.granq.se Mitt egna krypin.
http://www.anrop.se Mer soldater, mindre flyg :)

Brat

#12
Nja, jag är medlem i den lokala civilförsvars föreningen som fått en del materiel från kronan, dessa lagras för tillfället dels på min gård dels på svärfars. Bandvagnarna är olika lackade, den ena camoflage och den andra slät grön, likaså Tgb11, men Tgb40 är camoflage färgad. Bilder från olika vinklar går ju att ordna, måste bara ladda batterierna i bandvagnen som blockerar den andra och fylla lite brännbart bränsle i dem, gammal soppa går skit dåligt, redan efter ett år. Fordonen är avmilitariserade, dvs. fästet för Ksp är borttaget och även fästena för avskärmad belysning, men annars ser de än så länge ut som de gjorde i mobförråden, jo, jag fick montera "drivande lastfordons skyltarna bak på 40:an innan besiktningen, jo de har ju civila plåtar också, men enklare bilder på orginalmonterade plåtarna finns, tagna innan de blev civila. Alla kommer att målas om delvis för att understryka att de inte är militära längre, men när det sker vete tusan.
-Brat

granQ

nice, kommer dom målas med någon symbol för civilförsvar..

Den där symbolen för "skyddsrum" såg jag mängder med pickuper som hade i Mexico och dom tillhörde någon civil räddningstjänst grej.. Tycker verkar proffsigt, saknar sånt i Svedala.
http://www.granq.se Mitt egna krypin.
http://www.anrop.se Mer soldater, mindre flyg :)

Brat

#14
Nja, jag vet inte riktigt vad som denna förening med skral kassa har råd med, min enklaste tanke är en gul bred rand runt om fordonen med en stor Civilförsvars-logga med lokalföreningens namn på dörren, vi får se.

Civilförsvaret har numera inget med själva försvaret att göra, det är civila föreningar som lokalt och under Civilförsvarsförbundets samlande egenskaper skall ge hjälp till befolkningen i krissituationer, uppdrag som att hjälpa till vid skogsbränder har förekommit, att vara stödjande och hjälpande vid flygkrascher övas det på, annars utbildar man olika samlingar i första hjälpen mm. mer finns på www.civil.se
-Brat

Steel rat

Tjenare Brat.

Varit på semester ;D, så därför lite sent svar.

Kul att du har tillgång till fordonen IRL. Just nu har jag gott om bilder men man vet aldrig när man dyker på någon detalj där det saknas. I så fall hör jag av mig.

Efterlyser just nu i första hand någon som kan göra texturerna.


QuoteAr hemma om cirkus 2 veckor steelrat.. sen blir det in med tgb11 i arma, fixa all kodning, animering osv.. roligare jobba med texturen da Smiley

Fint med lite hjälp där också! Vi hörs igen efter våra semestrar.