News:

No significant change

Main Menu

Förslag på ministick?

Started by F16_Filur, March 04, 2006, 16:30:29

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

F16_Filur

Skulle gärna hitta en nätt liten joystick, i storlek med Cyborg EVO kanske, men gärna av högre kvalitet och mer avancerad. Gasreglage och twistroder måste finnas. Några förslag, länkar?

F16_Filur

Inget nytt som dykt upp på den här fronten?

Rivvern_


Jotte

Du kanske ska försöka leta upp en "keystick". :D Den där lilla tingesten som man satte över piltangenterna och vips hade men en liten joystick. :D  
Kommer dock inte ihåg om de fanns för bärbart eller om de bara var till stationära datorers typ av tangentbord.

Bax

Jag skulle ge dig rådet att bygga själv. Använd ett USB interface typ betainnovations, Plasma-MM2, eller open cockpits, USB axles card, och bygg om en gammal joystick eller bygg helt nytt med minijoystick typ RC joystick.
mvh
bax
Bax
87th Stray Dogs VFW


Phlerp

QuoteOriginally posted by Bax
... minijoystick typ RC joystick.

Fullt så liten var han väl inte ute efter. Cyborg EVO är ju rätt så normalstor.

F16_Filur

Hmm... tror inte jag pallar bygga själv, men tack för tipsen. Intressant info som någon annan kanske har nytta av. Såg nån i en PC-tidning förut, stod på 3 ben, ihopfällbar. Typ så man kunde flyga lite om man satt på tex ett tåg. Hade varit shysst att ha en i det formatet, men som inte är skit.

EVOÃ,´n är lite klumpig på vissa sätt, fast precisionen är OK. Även en något mindre kunde haft fler och mindre knappar (mer finlir), så man täckt upp det mesta. En mini-Cougar kanske, funktion framför skalabygge?

Posta en bild på keysticken :)

ft

Säljs en USB-anslutbar R/C-kontroll på välsorterade hobbyaffärer för runt trehundra spänn. Kompakt och med de axlar man behöver mest. Kanske vore något?

Blev nog lättare om du sa vad du skall ha den till? :)

Mvh,
 /Fredrik

Stercus accidit
---
Quando omni flunkus moritatus