News:

No significant change

Main Menu

FalconLAN 6-8/1 -06

Started by Control87th, November 23, 2005, 23:05:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

ctrl

#64
Som sagt här händer det saker...

Tycker att det vore orättvist mot de som nu ändrat sina planer, att vi byter inriktning igen. (alla icke nödvändiga byten är av ondo då någon alltid kommer i kläm)

Så mitt föslag är att vi håller oss till Stockholm för denna gång men att vi har din möjlighet för framtida FalconLAN (Om vi nu är rädda för att beblanda oss med övriga LAN-deltagare i Halmstad på ett RäddningsskoleLAN ;) )

Förhoppningsvis har vi stor nytta av ditt erbjudande Mupp :D (Du kan/vill inte vara med själv? )

Edit: Jo Obizzz, jag har nått GFTi440 eller vad det nu kan heta, Det är gränsfall att det klarar Falcon. (Fungerar i värsta fall men det är värt besväret att ta med ett bättre... Jag skall se om jag kan få igång mitt 9700pro igen under mellandagarna)
Control
87th Stray Dogs VFW


Mupp

QuoteOriginally posted by ctrl
...
Förhoppningsvis har vi stor nytta av ditt erbjudande Mupp :D (Du kan/vill inte vara med själv? )
...

Jodå, troligen både kan och vill jag, men förhoppningsvis får jag inte eftersom jag är så otroligt kass på Falcon. AF har jag lagt ner sammanlagt en timme på tror jag, och allt innan det är så lääääääänge sen. Säg till när ni blir sugna på Lockon. (Kasshet även här, men inte i samma utsträckning.)

ft

#66
Fasen, jäkla bilhelvete att vara trasig! Att ha en fin MC hjälper som inte just nu och för detta... utom på humöret. :)

Stockholm, hm, måste jag ju kunna fixa på något jäkla vänster. I värsta fall låna det morsan har i s f bil... en Hyundai Atos. Jag kan inte köra den med raka ben men ändå. :D

Tåg känns inte som ett alternativ när man är rustad för LAN. Skiter det sig med transport kan det mycket väl hända att jag visslar in och bara socialiserar med er övriga. Lite annat folk jag borde hälsa på och boende kan jag säkert fixa på något vänster. Var i Sthlm snackar vi?

Någon som har tips om en bil till rätt pris... ? Jag börjar inse att man nog måste ha något solidare än en Hyundai Lantra 1.5i -93, privatimporterad tysk snikmodell av Elantran. Och att om MC är dyrt, är bilar dyrare... :-/

Mvh,
 /Fredrik

Stercus accidit
---
Quando omni flunkus moritatus

ctrl

En timme är för lite men mellandagarna rymmer många timmar för träning ;)
Control
87th Stray Dogs VFW


griffin

Om det hamnar i Stockholm så är ni som vill varmt välkomna förbi Nälsta på en fika. Kanske kan jag få komma på besök även om jag inte deltar?

snappahead

ft

QuoteOriginally posted by ctrlEn timme är för lite men mellandagarna rymmer många timmar för träning ;)

...om man får ta ledigt hela mellandagarna. :-( X-( :-X :-/

Jaja, man skall väl vara glad att ha mycket att göra?

Stercus accidit
---
Quando omni flunkus moritatus

Bax

uups, här är det tvära kast somsagt.
Synd att vi inte kände till möjligheterna hos dig Runar tidigare.
Om man får ihop 8 piloter dvs 2 st 4-ship så har vi idealläge.
Fördelen när vi är få är att omplaneringar är möjliga.

Min personliga åsikt är att jag hellre åker till Halmstad om vi blir 8 piloter där än 5 i sthlm.
Jag tycker att det vore extremt konstigt om vi inte kan få ihop 8 piloter till Sthlm?
Griffin och Mupp, med seriösa menar vi att ni vill lära er nya grejer och att ni är hyffsat diciplinerade. Det finns alltid positioner som är mindre krävande och passande för att lära upp sig. Kanske det finns nån som har funderat på att gå med i 87th Straydogs och isåfall kan ni få personlig introduktion.
mvh
Bax
Bax
87th Stray Dogs VFW


Mupp

QuoteOriginally posted by Bax
...
Griffin och Mupp, med seriösa menar vi att ni vill lära er nya grejer och att ni är hyffsat diciplinerade.
...

Jodå, det stämmer nog in både och det där, och jag skulle definitivt vilja lära mig så pass så att jag gjorde nån nytta. Men imorrn drar jag härifrån, och jag tar inte med mig hela datorn, så jag kan inte öva nåt vettigt. Dessutom visar det sig att jag är flytthjälp nån av dagarna i helgen det gäller, så skulle jag vara med så kan jag inte alla dagar. In alles, jag vet hur kasst det är med halvhjärtade deltagare, så jag tror inte jag förbättrar läget. Om ni desperat behöver nån som kan landa men i princip aldrig tanka, I'm your man, men vill ni ha riktiga deltagare så återkommer jag nästa lan.