News:

No significant change

Main Menu

Pop up teknik

Started by Bax, September 13, 2004, 14:22:12

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Bax

Tänkte berätta lite vad jag och Ctrl håller på med i Straydogs förnärvarande förutom "virtual william tell" turneringen som det skrivits om i en annan tråd.

I vinter blir det monster-LAN i danmark och inför detta har vi anmält oss till en grupp som specialiseras på SEAD och STRIKE.
Som en 4-ship så drillas vi just nu i pop up bombing som är riktigt intressant.
Vi har en rutinerad instruktör som har gett oss en massa material (videos, pdf'er samt ett excel program) för beräkning och info om tekniken.

Vi använder oss av en funktion att programmera extra punkter kring target som synns i HUD och ger oss cue's för manövrar. Några kanske känner igen dessa från ICP - VIP, OA1, OA2 och VRP.

Ännu en gång måste jag varmt rekomendera er alla som är intresserade att fördjupa er i Falcon, sök till 87:e

mvh
Bax
Bax
87th Stray Dogs VFW


SledgeHammer

Mmmm, när tid fås. Studier och Falcon går INTE ihop. Men lite material tas tacksamt emot *blink* *blink* =)
Mvh  - Stefan -


Phlerp

#2
Edit: fel svar i fel tråd

Bax

QuoteOriginally posted by SledgeHammer


            Mmmm, när tid fås. Studier och Falcon går INTE ihop. Men lite material tas tacksamt emot *blink* *blink* =)

Falcon ÄR studier ;)
mvh
Bax
Bax
87th Stray Dogs VFW


Horizon

Jag säger som Sledge, det är _väldigt_ intressant och lockande, men jag vet att det kör ihop sig då och då under terminerna och det känns så fel varje gång jag måste hoppa av någonting jag lovat att vara med på. Därför är det bättre att jag först gör det jag ska göra och sedan det jag måste... eller var det tvärtom? ;)

Men jag flyger gärna online någon gång igen. Den versionen av Falcon vi använde på lanet i våras var riktigt bra, så var även rutinerna vi använde för att logga på osv.
We're standing here by the abyss, and the world is in flames
Two star-crossed lovers reaching out, to the beast with many names

SledgeHammer

:p  Men jag måste säga att jag förstår var Horizon menar. Jag spelar inte mycket online (ISDN fortfarande *urk*) men det blir en del över den tråd som går över vinden till grannen. Bra sätt att koppla av =)
Ska man vara seriöst aktiv ska man veta att man kan sätta av just den tid som behövs. Att man sen kan vara med en hel del iaf är en annan femma.
Mvh  - Stefan -


Horizon

Du missförstår mig Control. Vad vill du helst att jag ska göra? >

1. Anmäla mig på 87th's hemsida och (eventuellt) påbörja en utbildning. Efter ett tag tappar jag intresset eller får en massa annat att göra (jag har faktiskt ett förhållande om du inte uppfattat det än och jag har faktiskt fyra år kvar på min utbildning...) och droppar ur av den anledningen. Som grädde på moset har jag tagit på mig att fixa ditten och datten och sedan sitter andra och surar för att jag inte sköter det jag ska göra. Jösses, jag har inte ens en aning om jag har lust att  genomgå den där utbildningen! Det ska vara lättsamt och kul att lira online. Med kraven försvinner mitt intresse!

2. Jag väntar tills jag känner att jag har tid och känner suget att delta i den utsträckningen du önskar. Först då anmäler jag mig till 87th eller något liknande och flyger mer aktivt med er andra. Om jag någonsin kommer att känna så...

_:_:_:_:_

Jag lär av mina egna erfarenheter och jag känner mig själv bäst av alla. Det är ingen idé att jag lovar något kring detta. Jag vet var det har slutat förr och jag vet var det kan sluta igen.

Jag måste väl få kunna säga att det låter intressant och roligt utan att jag blir dissad för att jag inte vill binda upp mig? (jo, så mycket känner jag dig att jag vet att du sitter och retar dig på såna saker, hur många smileys du än sätter ut).

Att jag sedan flyger/lirar/gejmar/spelar mycket över internet (och ensam) har inte med saken att göra. Det gör jag när jag känner att jag har tid och i vetskapen att jag _när som helst_ kan dra mig ur och göra annat. Utan att någon surnar till för att jag lovat något eller skrivit upp mig på en roster-lista osv osv osv.

Så enkelt är det. Förstår du nu varför jag tycker att det är så löjligt med den där regeln hos 87th att man inte får flyga online med andra än medlemmarna där? Hade inte du, Bax, Maverix m.m. försvunnit dit hade jag kanske fortfarande varit med och flugit Falcon online då och då.

LAN är såklart en helt annan sak. Det är en klart avgränsad tid som jag kan planera inför. Ofta får jag mitt lystmäte tillgodosett mer än väl och efteråt är det inte utan att man känner sig lite "mätt". Det räcker för mig.

Nu lägger jag till några smileys så här på slutet för att det här inlägget inte ska låta för surmulet och gnälligt. Jag försöker bara en gång för alla förklara var jag står i denna soppa. :)  :D  :p  ;)

;)
We're standing here by the abyss, and the world is in flames
Two star-crossed lovers reaching out, to the beast with many names

BEQ

Aarrgh! Jag kände mig nästan träffad. Det strök hårfint!