News:

No significant change

Main Menu

VBS 1 för "gemene man"

Started by Jotte, May 20, 2004, 16:21:01

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Jotte

http://www.virtualbattlespace.com/store/

Säljs numera till "vem som helst" :)  Prislappen är dock en aning i grövsta laget, fast det blir ju inte mer än att köpa ett hyggligt modernt grafikkort eller dylikt. :D

Ickx

#1
Ser trevligt ut. Ett grafikkort lär dock behövas i vilket fall...

Trevligt att man kan jaga kaniner när ryssarna sover.

Jotte

Vi kanske skulle ta och bilda en VBS enhet på nosig och införskaffa ett ex till "teamet".... :D

Ickx

Jag vill vara stridsledning, träffar ändå aldrig något :D

Mupp

Men vafan? Vad är det som skiljer mot OpFP? Det var ju inte sådär ofantligt dyrt, det såg ju 'dyrare' ut.

BEQ


Jotte

Skillnaden är att VBS 1 har en något uppdaterad flashpoint motor (kommer inte ihåg vad det är den heter, har ett sånt där "fint" namn). Den är tänkt som en militär simulator, inte ett spel, så den saknar bla kampanjläge men å andra sidan har den förfinats i andra avseenden.
De ha tagit bort vissa begränsningar som finns i "vår" flashpointmotor, tex så man kan ha missiler på hjulfordon i VBS 1. I trailern kan man dessutom se en Delta Force soldat som bär en attacheväska i handen och lite andra nya animationer.

VBS har funnits ett bra tag men var förut bara möjligt att köpa för militära/polisiära myndigheter, men nu kan vem som helst införskaffa den, iallafall om du bor utanför USA och Canada. (Gissa om 14'is jänkare redan gnytt sig hesa på det faktumet :D )

Mupp

Synd att man är så pinsamt kass på flashpoint, det såg ju skoj ut det där. Hur är det med fordon och flygetyg och sånt, är dom 'djupare' än i flashpoint, eller är sånt samma?