forts. LAN i Helsingborg 21-23/2

Started by zebra, February 04, 2003, 23:26:16

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

zebra

Snart drar kriget igång över Korea.

Mav o jag kommer under veckan att sätta oss ned och planera inledningen av kriget inför kommande kampanj.  Sedvanligt är ju att vi brukar satsa på att slå ut ett antal baser under första timmen.
Vi hade tänkt att köra "Roling thunder" (mitten-kampanjen) den här gången, men vill först höra om det är ok med er.
Ctrl,,, kanske vill du ta en titt efter att vi planerat. I så fall kan vi maila över filen. (men ge tusan i att "för-flyga" den ;) )

Är ni ok med det gubbar????

z.


zebra

Vi har i korthet pratat om det. Vet inte hur vi hade tänkt att göra. Tänkte ev. att ett alt. hade varit att fortsätta med kampanjen på nätet sedan. Med det kanske där död-fött i tanke på aktiviteten sista tiden.

z.

Obizzz

kan meddela att cougar kom idag.. datorn hinner nog komma annars har jag ordnat så jag nog får låna en kompis (snabbare än min iaf)
"It's not easy because it's difficult" - François Duval, Rallye de France 2004
--------------------
Martin Ãâ€"berg
www.martinoberg.se

mar.oberg på googles emailtjänst

zebra

Grattis Obizz....:D

Lycka till med programmeringen.

z.

zebra

Ctrl: Kan hålla med dig och man får se vad som händer i framtiden. Det är ju som sagt inte så mycket action här. Verkar som om flera har försvunnit. De hörs eller syns till ibland men det händer inte mycket på falcon. Vet inte om man har tröttnat kanske.

Tors eller fre kväll så kommer Mav o jag att sitta med planeringen. Vi skickar över filen sedan om du vill.

z.

Maverix

#37
Vi får väl bara hoppas att det blir en "nytändning" efter LANÃ,´et i HBG, man kanske tycker det är roligare om vi är 10 pers eller flera som inleder en Campaign, "delaktigheten" bidrar kanske till mera tillslutning i veckorna.

Hela julen och januari månad har för min del bestått av en segdragen flytt så jag har själv varit "offline" under denna tid, utan internet blir det inte mycket Falcon tyvärr.

Maverix


Assassin

#38
Jag hoppas ni har översikt med oss som inte har en aning om de är bra på Falcon 4 eller inte på LAN'et... har aldrig kört någon annan kampanj än den första. ;) Men en och annan MiG ska jag väl få ner utan problem. Man kan slippa bli assignad som bombare och flyga Escort hela LAN'et va? Och finns det någon Brevity lista att ladda hem? Kan det vanliga snacket men säkert mycket jag inte tänkt på iochmed jag bara flyger med AI-wingmens.

hursomhelst, angående internetspelandet på söndagar har jag fortfarande problemet med att min speldator inte är uppkopplad mot nätet. Så här finns det någon som verkligen VILL flyga på helgerna men inte kan men kanske blir så indoktrinerad på LAN'et att jag släpar min dator fram och tillbaka till en uppkoppling på söndagarna bara för att flyga. ;)
/Assassin

\"Förhelvete soldat, ficka öppen! Materielen trillar ut, skogen trillar in!\"
Brigadchef - Blå Brigaden - www.bluebrigade.org (när laptop\'en är igång)

Maverix

Assassin, vi tänker ta det ganska "lungt" med BREVITY på LANÃ,´et, det kommer inte bli något överdrivet, en bra brevity är "TUMBLEWEED" om man inte vet vad sägas skall.

Maverix

:)