News:

No significant change

Main Menu

Wingman SÖKES!

Started by Lomez, September 18, 2002, 22:37:40

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

granQ

jo, det var en "Lifetime limited warranty" på dom ;)

fick en 33 cl tysk cola.. hyfasd kyld.. fattar inte hur kyl dricks hållaren funkar.. men den verkar funka någorlunda.. den blir ju inte kall.. men att vara ljummen efter stått i mitt rum i några timmar är starkt.. helt klart något för lan:en.. prylar är alltid kul ;)

hörlurarna då?

jodå.. får väl återkomma längre fram men första omdöme.. Dom sitter lite hårt.. microfonen sitter fast på ganska dåligt sätt,  hörlurarna känns små.. föredrar såna som sitter "runt" örat än att dom täcker.. kanske smak sak.. det var det dåliga.. kanske vane grej också..ljudet var skönt bra, och mic:en tyckte iallafall jag lät bra.. lyssnade i "ljudinspelaren"..man fick även med någon lite grej så man kan använda hörlurarna till utrustningen som inte ger ström.. vet inte vad det kan vara.. men men..

jaja, så länge det inte blir glapp så är jag nöjd.. saknar dock volym justerare på hörlurarna.. går köpa separat.. men har man lagt 800 kr så känns det inte allt för lockande..
http://www.granq.se Mitt egna krypin.
http://www.anrop.se Mer soldater, mindre flyg :)

SledgeHammer

Jag hoppas att du inte tänker använda lurar för 800 pix ENBART till datorn...?!?
Mvh  - Stefan -


granQ

jo typ..men alltså jag använder nog datan till mer data om man säger så.. äger ingen video/stero med mera.. allt går via datorn.. inte för jag kollar på video med hörlurar men iallafall ;)
http://www.granq.se Mitt egna krypin.
http://www.anrop.se Mer soldater, mindre flyg :)