News:

No significant change

Main Menu

Nu är det dags!

Started by Nauwa, October 15, 2005, 23:04:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Mupp

#8
Nu vill ju inte jag vara den som är den här, men det forumtekniska samtalssystemet vi nu befinner oss på innehåller vissa talande ledtrådar i denna fråga. Under Nauwas genomgångna registreringsprocess syftande att vinna rättighet att yttra sig i denna partition av cyberrymden, gavs Nauwa chansen att tillhandahålla viss information som skulle tänkas skänka glädje till övriga deltagare. Detta utnyttjade Nauwa på ett förträffligt sätt, inga lögner eller löjliga förkortningar. Såsom detta system nu implementerats finnes även vissa delmängder av denna information tillgängliga till allmän beskådan. Tekniskt sett kan detta förefalla en omöjlighet, men informationshantering är ett område som genomgått en revolutionerande utveckling under den senare delen av förra seklet, och trenden ser ut att hålla i sig. För gemene man har detta bland annat gett upphov till att man kan få sig en grov uppfattning om sagde Nauwas rumslokalisering genom att vrida blicken några grader till vänster när man läser någon av dennes inlägg i denna elektroniska samkvämsstation.


Hade jag varit mindre dryg hade jag sagt att han bor i Gävle, och att det står typ under namnet, åtminstone för mig. Men jag har stått upp nästan hela dan, så jag tänker vara lite dryg.

Edit: Hade jag dessutom vetat vad jag pratat om hade jag sagt att det inte alls står under namnet, utan under en massa andra grejer, men till vänster iaf.

F16_Filur

Jag orkade bara läa de fyra sista raderna :)

Efter att ha kört fast med mutlipla icke-fungerande Falcon installationer under några dygn har jag tappat kontrollen helt...

Dubble0zero

...000... =)