Nya Armed Assualt skärmdumpar

Started by Jotte, February 09, 2006, 06:47:20

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Oden

"Oändligt" stora kartor lär ju möjligt ge oss CTI nördar lite problem..

Spelomgång 1: 14 timmar
spelomgång 2: 23 timmar

:-/

Jotte

Åandrasidan så ger ju Join in Progress möjlighet att dela upp de sesionerna på flera tillfällen. :)

granQ

http://www.granq.se Mitt egna krypin.
http://www.anrop.se Mer soldater, mindre flyg :)

Shar

"För stor"...?

Bara begränsa uppdraget till en viss del om det skulle vara "för stort". Så länge detaljer osv bibehålls och det inte känns tomt och förgenererat tycker jag att öarna kan fortsätta växa.
K-k-k-kötta bandlåda! || Amfibieregemente 1 Vaxholm RIP.


Control87th

Det stora problemet som funnits med stora kartor är ju att det inte fungerat om man lagt ut tillräckligt med fi för att göra hela kartan intressant.  
--------------------
Control
87th Stray Dogs VFW



Shar

BIS ska ju nu har lagt in en nytt sätt för att "streama" öarna i ArmA, istället för att förladdas som de gör i OFP/Resistance. Man kan ju hålla tummarna för att denna streaming även inkluderar AI osv...?
K-k-k-kötta bandlåda! || Amfibieregemente 1 Vaxholm RIP.


granQ

menar att Nogova ar for stor for cti:er.. och andra missions som anvander hela kartan blir sa ensamt och ingen "combat".

sen tycker jag personligen Nogova ar alldels for liten for kunna ha sa manga klimatzoner pa samma o.. jag hade kunnat leva med om dom bara tog bort oken for flygplatsen men medelhavet, oken, norra europa pa samma karta kanns lite val knasigt.


men tror inte ai streamandet skiljer sig fran nuvarande OFP, om du drar upp view distance till "max" och titta pa 2 olika ai grupper sa som springer, sa kommer den narmast att "flyta" pa, medans den langst bort kommer att "hoppa" fram, da ofp redan i viss man haller lagre uppdateringshastighet pa dom enheter som befinner sig langre bort an dom som befinner sig nara.

Tror AIn's grund ligger kvar men utokade "script" typ for bli som grouplink niva kanske, men samma motor bakom, medans grafiken fatt sig helt nytt satt att arbeta pa..

obs, jag har absolut ingen insider info och har nog foljt nyheterna samre an jotte.. sa bara rena spekulationer.
http://www.granq.se Mitt egna krypin.
http://www.anrop.se Mer soldater, mindre flyg :)

Dubble0zero

Jag håller med om det där med för många olika klimatzoner på Nogova...
Men, om man har större öar så kan man ju kanske göra det bra, inte fullt så många, men man kan ju ha lite olika klimatzoner utan att det blir helt fel...
Sen så hoppas jag att de har gjort det bättre med AIn också, för att ha en oändligt stor karta där det finns action i princip överalt om man vill, men det ska ju vara upp till den som har gjort uppdraget...

Personligen så skulle jag gärna ha större kartor med CTI uppdrag, det skulle ta längre tid, och man skulle kanske kunna utveckla bygg biten lite så att det blir ännu mer som ett ordentlige RTS...
En av de stora svårigheterna är antalet AI's, men om de har löst det så...
...000... =)