News:

No significant change

Main Menu

Fel på training?

Started by Gunvald, December 27, 2005, 22:52:24

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Gunvald

Tjabba!
Måste bara fråga en sak. För antigen e ja dum eller så e det något fel på training i F4:AF. För när jag kör något tränings uppdrag så hamnar jag i en cockpit i ett plan... och sen så händer inte så mycket mer. Inga instruktioner, röster eller texter. Är det meningen att man själv ska lista ut alla saker, eller finns det någon hemlig dunder knapp man ska trycka på?
nån som vet?

KeyCat

Hej Gunvald,

Meningen är att du skall läsa motsvarande kapitel i manualen ;)

/Christer (a.k.a KeyCat)

>> It's all about teamwork! <<

F16_Filur

Varje träningsuppdrag har en egen text/kapitel i PDF-manualen. Du får skriva ut och läsa igenom först. Men ärligt talat är texterna för träningen bara en tunnare och mindre pedgagisk version av ämnet, som finns beskrivet i sin helhet i enskilda kaptiel längre fram. Läs de direkt istället, och bespara dig en massa tid.

De har inte lagt ner någon större möda på träning verkar det som. Vissa TE är nog bra, medan andra är fullständigt idiotiska. När man tex ska träna knappologi och få in rutiner för akan, IR- och radarrobot behöver man en lugn miljö med typ obeväpnade bombplan. Bästa är att skapa dessa själv.

Kolla bättre guider för landning här:
http://87th.org/

F4AF_PitTrainer-v1.2.exe finns på lead-pursuits hemsida:
http://www.lead-pursuit.com/downloads.htm

Gunvald

Tack för dom snabba svaren!
Men va e de för training??? sitta me en 700! sidor lång manual å tugga sig igenom...jaja, tack ändå, de e väll bara å börja!

Runar

#4
Hejsan!

Tyvärr måste man ha en mix av teori ochflygning för att få något ut av det. Eftersom det är en simulator som spegla verkligheten någorlunda, så måste man förstå hur allt fungerar innan man flyga några uppdrag bra.

Det är bara att köra på.

Lycka till.

MvH
Runar

Jotte