News:

No significant change

Main Menu

Spetsgruppe Alpha 13

Started by KeyCat, January 03, 2003, 19:04:09

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

KeyCat

Nu när julen snart är överstökad föreslår jag att vi går tillbaks till ordinarie schema (dvs lir varje tisdag 19.00). Jag har hittat en 6 player co-op kampanj gjord utav "Nagual" som verkar välgjord. Den innehåller totalt 17 uppdrag så kör vi ett varje tisdag har vi att göra fram tills det våras :D

------------------------------------------------------------------------------------------



March, 1985

War is brewing on Everon. Nato is launching offensives against General Guba's forces there. War is imminent on Kolgujev between the soviet forces and the local FIA resistance. Malden, a NATO outpost, is as yet untouched by war.

Spetsgruppe Alpha, led by Colonel Alexander, are the most fearsome force with the soviet ranks. The colonel is about to unleash his specialized "death squad", Alpha 13. No life can survive them.

------------------------------------------------------------------------------------------

Vill ni tanka hem den själva så är länk nedan men jag rekommenderar att ingen "förspelar" den (blir roligast då)...

http://yb3-33.ozhosting.com/ofpR/Alpha13_1.2.zip

Finns andra förslag eller synpunkter????

/Christer (a.k.a KeyCat)

>> It's all about teamwork! <<

Dubble0zero

Det låter bra...
Behövs det några addons till den, eller är det orginal grejor...
...000... =)

cain

Har ni plats för en till ? skulle vara roligt att vara med och lira lite mer styrda missions med taktik osv.


//Cain

granQ

#3
av bilden att döma så krävs kegetys weapons pack.. rpg-7 och ak103..
http://www.granq.se Mitt egna krypin.
http://www.anrop.se Mer soldater, mindre flyg :)

Shar

What leaving 'Nam already?

We haven't killed nearly enough vc! :D

Men spela ryss låter trevligt, speciellt då denna kampanj verkar luta lite åt "SpecOps" hållet, då blir det mkt smyga, samt sno saker. Plus att man är på gamla goa' Everon.
K-k-k-kötta bandlåda! || Amfibieregemente 1 Vaxholm RIP.


BEQ

Jag är med!

Jag tar ner den när jag kommer åt fetare band igen (måndag). Såg en dokumentär om Spetznaz på Discovery igår så jag är inspirerad till max.


/BEQ

KeyCat

#6
DZ: Som granQ säger så behövs Kegetys Russian Weapons Pack 1.10 och länk till den hittas i den stående tråden OFP varje tisdag klockan 1900

Cain: Det är alltid roligt med nya förmågor så bara se till att ha vad som behövs (kolla in länken ovan) och joina TS servern när det är dags! Har du polare som också lirar OFP är det bara att bjuda in dem också. Vår paroll är "ju fler vi blir desto roligare är det" :D

Shar: Personligen är jag inte klar med "Nam" på länge men ombyte förnöjer ;) Dessutom är välgjorda uppdrag A och O för lyckat lir och denna verkar välgjord. Gillar också tanken på en co-op kampanj som förhoppningsvis ger lite mer sammanhang i de olika uppdragen.

BEQ: Du behöver inte tanka hem uppdraget om du inte vill. Se bara till att ha de addons som krävs. Uppdraget tankas automatiskt över från hosten när vi lirar. Missade den där dokumentären dock :(

Finns ett par andra saker som kan vara värda att diskutera. Tidigare när vi lirat så har vi oftast inte planlagt uppdragen i detalj utan för det mesta bara haft en "lös" plan och sedan lirat och om vi misslyckats så har vi helt sonika spelat om samma uppdrag igen.

Skulle vara roligt att i denna co-op kampanj ha som målsättning att spela uppdragen endast en gång! Misslyckas vi så får vi ta "konsekvenserna"... Detta innebär att alla/någon bör lägga tid på att skapa både en plan A och en plan B inför varje uppdrag. Någon mer som skulle föredra det sättet att spela?

Eftersom det bara finns 6 platser i just denna kampanj hur gör vi om det kommer tex 8 stycken som vill vara med att spela?

En annan sak är att fi använder "normal" ammo vilket innebär att de är betydligt bättre än den "sneögde fi" som vi blivit vana vid i Nampack 2.0 men det är väl inget problem eller?

Oj va mycket det blev :)

/Christer (a.k.a KeyCat)

>> It's all about teamwork! <<

granQ

det där med plus 6 personer verkar lite jobbigt med tanke på 1) server 2) tror det är betydligt fler intresserade.

Gillar tanken  på bara köra en gång. Ovansett hur det går. Dör alla på 2 min för vi inte fattade så lägger vi ner missiont och kör nästa del nästa tisdag eller?

Dock kan vi ju göra som med falcon4, att någon gå in. Kopiera veckans breifing och så planerar vi på forumet istället för ingame. men det där med 6 spelare verkar jobbigt.. kanske dela upp oss i två lag?
Så 12 spelare på 2 servers och lite tävling ?
http://www.granq.se Mitt egna krypin.
http://www.anrop.se Mer soldater, mindre flyg :)