News:

No significant change

Main Menu

projektor

Started by Bjoernen, October 02, 2004, 14:00:18

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bjoernen

http://www.fyndborsen.se/produkt.php?main!filter!Prodnr=5871 hadnla den främst för att kolla. på fotboll och filmer har en ny bygd bar i mit rum så ska ha sport bar.. kanske kan lägga upp några bilder när allt e kirrat. men undrar om denna ochså funkar hyfsat för att spela spel på. e inte så bra på projektorer hoppas att någon här på forumet kanske kunde lite mer om sånt. spel menar jag förstås OFP :p
Kort lätt attack spade !

Dubble0zero

Hmm, sportbar på rummet... intressant... :)
Jag kan egentligen inte mycket om projektorer, men om man utgår ifrån det jag har hört på forum och så så borde det funka, du kanske inte får upp upplösningen lika mycket som på en skärm, men du kan ju få upp bildstorleken en massa, och bara det borde väl ge mer kännsla, en T80 i naturlig storlek (i förhållande till dig själv) måste ju vara bra... ;)
Det är ju bara att koppla in och testa, se till att fixa bilder och en liten review här på forumet bara... :)
...000... =)

Bjoernen

aa ska göra det kan göra dey i morgon när den e klar.. men projektorn kommer inte förrens nästa vecka
Kort lätt attack spade !

Bax

#3
naturligtvis kommer det att funka men.... det finns ett stort MEN !
Varför jag inte köpt en projektor än beror på deras begränsningar i TFT eller DPL matrixen. Man får alltså samma problem som med platta TFT skärmar och "native" upplösning, i detta fallet extra problem eftersom 16/9 alternativet på projjen ger en matrix med icke VGA standard upplösning 1280X720. För att slippa köra nån fuskmode typ interlace så kan man alltså inte ens köra 1024x768 vilket jag tycker är absolut minimum.
Det verkar som om alla tillverkare använder samma idiot matrixer som nån utvecklare har plockat fram för att sälja både data och film projektorer. Undantaget är Sony som är tillräckligt stora för att göra egna matrixer med högre upplösning som både klarar XVGA och 16/9 med fullgod kvalité.
Bjoernen: du kan säkert köra 1024X768 men då i någon fuskmode som säkert duger för spel och vissa spel har ju en annan skalbarhet på bildupplösning som inte följer VGA standard typ GTA
mvh
Bax
Bax
87th Stray Dogs VFW


granQ

prövade med en projektor som jag inte kan namn på..

mitt resultat.
OFP = ospelbart.. gick liksom inte se vart man siktade på och vad det var
falcon4 = oslagbart.. nästan. Svårt läsa huden och lite annat dock rätt skön känsla. Kanske funkar bättre för IL2 och andra som man mer "flyger"..
colin mc rae = perfa..

sen tröttnade jag och körde med min crt igen.. Mycke handlar ju om hur bra du ser det, tex om du kan chatta, skriva på forum utan koncentera ögonen mer än vanligt har du gjort det tokbra..
http://www.granq.se Mitt egna krypin.
http://www.anrop.se Mer soldater, mindre flyg :)

Obizzz

vafan?! Colin McRae?

Richard Burns Rally heter det! :p :D
"It's not easy because it's difficult" - François Duval, Rallye de France 2004
--------------------
Martin Ãâ€"berg
www.martinoberg.se

mar.oberg på googles emailtjänst