Rallarslagsmål - Gaza IF vs IDF

Started by Horizon, May 31, 2010, 23:44:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Horizon

Jag är förvånad att de inte slängde fler soldater överbord. Vilken soppa alltså. Israelerna verkar vara rejält på krigsstigen sedan några år tillbaka och slår till stenhårt mot allt som kan hota dem. Där kan man snacka om mycket verkstad och lite snack. Jäkla synd att det ska få såna konsekvenser bara. =/

http://www.youtube.com/watch?v=gYjkLUcbJWo#
We're standing here by the abyss, and the world is in flames
Two star-crossed lovers reaching out, to the beast with many names

griffin

Är det inte lite deras grej. Det är dem mot världen. Fast... det är ett ganska mångfacetterat problem... men den där händelsen känns som de har varit lite väl retliga...
snappahead

Dubble0zero

Jag måste säga att de israeliska soldaterna faktiskt verkade väldigt, öhh ja, gemytliga (i brist på bättre ord) i hela situationen, visst  är det tråkigt att folk dör, men om man tänker på vilken situation det faktiskt var så "borde" fler ha fått sätta livet till egentligen.
Om man medvetet anfaller beväpnade vältränade soldater (och jag antar att det inte var vilka soldater som helst heller), så får man räkna med att bli skjuten, så det är riktig tur att det inte gick fullt så vilt till, trots att soldaterna vart avväpnade och slängda över bord.

Sen kan man ju iofs tycka att israelerna inte skulle ha varit så aggressiva politiskt, men det är ju på högre ort som felet har begåtts.
...000... =)

granQ

helt rätt, synd de dog.. men precis som en  :police: skall ge fan i att gå in i mitt hus om han inte har lagstöd så skall man inte borda ett fartyg på internationellt vatten... dock vore det bättre om de istället för påkar hade haft vattenkanoner och skjutit mot helikoptern så den inte vågat komma för nära..

men "kul" är det läsa hur israel för att rentvå sig har kört dessa filmerna mycket och "DE HADE PÅKAR!!" som om det rättfärdiga att flyga in med uh60, borda ett fartyg med elit soldater med skarp laddade vapen, på internationellt vatten att motståndarna hade påkar.. så är det ju synd om israelerna. Stackars soldater verkligen.

Hur gick det med iran och deras skepp då? Inte hört något på länge.
http://www.granq.se Mitt egna krypin.
http://www.anrop.se Mer soldater, mindre flyg :)