News:

No significant change

Main Menu

Gaaaah! Hjälp!

Started by Phlerp, November 17, 2005, 04:57:45

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Horizon

Ställ en fråga på CastleCops Forum. De är jäkligt kunniga och har svar på det mesta, inklusive hur man gör registerhack m.m. för att bli av med sånt som du råkat ut för.

Trojaner, maskar, virus, spyware osv är djävulens verktyg. Hoppas du får bort skiten.

http://castlecops.com/forums.html
We're standing here by the abyss, and the world is in flames
Two star-crossed lovers reaching out, to the beast with many names

Phlerp

Verkar äntligen som om jag lyckats bli av med den lilla elaka filen (peppar, peppar... osv). När Norton anitvirus, Spyware Doctor, Adaware och alla andra program jag testat inte ens klarade av att hitta den, än mindre ta bort den, så blev det ett litet trevligt program kallat ewido som blev dagens hjälte :).  Det tog den säkert 10 försök innan den fick bort filen, och inte ens det hjälpte utan jag tvingades låta den göra det igen och därefter dra ut sladden för att undvika att det inladdade programmet skrev dit sig igen vid nedstängningen av datorn.

Nu är iaf filen och dess register borta och winlogon processen tar inte längre upp 16% av kapaciteten.

Tydligen var denna fil bara en del av Look2Me som jag tydligen fortfarande har kvar små delar av. Men dem hoppas jag kunna göra mig av med nu.

Jag står fortfarande fast vid: Ät skit och dö Bill Gates!

Jotte

När du ändå önska död och förödelse så kan jag passa på att önska detsamma åt folk som skriver trojaner och annat skit. :-(

Phlerp

QuoteOriginally posted by Jotte


            När du ändå önska död och förödelse så kan jag passa på att önska detsamma åt folk som skriver trojaner och annat skit. :-(

Håller med, men samtidigt måste man ändå beundra deras uppfinningsrikedom som gör att de kan hitta och utnyttja den här typen av "fel" i operativsystemet.

Jotte

Ja man kan ju "beundra" det på "samma" vis som Charles Whitmans skott från the Texas Tower. :p