News:

No significant change

Main Menu

Biten

Started by griffin, January 09, 2005, 22:48:58

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

griffin

Ja, nu när man blivit biten, när och hur ofta brukar ni lira? Är ju sugen på att vara med och kriga! :D

Griffin/Jens
snappahead

ft

Dito! Beställning på G... :)

Stercus accidit
---
Quando omni flunkus moritatus

Shar

Vad kul! Fler som är intresserade av att ranta runt i skogarna och krypa i lera. :D

Hur vi brukar lira:

Oftast så skriver någon ett inlägg i detta forumet, och frågar om det finns några som vill spela lite. Sen så samlas en skara ihop (ofta via icq/msn) som sedan joinar en av TS servrarna. Därefter utses en host, och en check görs så alla har rätt addons.

Ofta spelar vi med FDF 1.3, en finsk(!) addon/total conversion som innebär många trevliga uppdrag/ljudeffekter/enheter osv, även om det kan bli lite tröttsamt med finskan ibland. ;)

När vi lirar: Om man tittar igenom OFP Nu? tråden ser man att vi ofta startar spela runt 19/20/21:00 på kvällen. Oftast innebär det en eller två uppdrag, dock finns ofta intresse av att spela längre. Då får dem som vill spela vidare och de andra tacka för sig.

Det som krävs (och det som kan jävlas) är just addons. De tillägg av soldater, fordon, flyg osv utöver orginalspelets som vi använder. Ett NOSIG pack med addons är sammanställt, och är dem addons som för närvarande är bestämda som "standard".

http://straight-pipes.org/nosig/read.php?TID=3079 << NOSIG pack
(Antar att det är något ni använt under LAN:et.)

Det som även OFTA används när vi spelar, som jag tidigare skrev, är FDF 1.3.

http://koti.mbnet.fi/~fdfmod/downloads.html << FDF 1.3 FULL är det som behövs.

OBS! Det är även viktigt att ni köper tillägget "Operation Flashpoint: Resistance" då det anses som standard vid samtliga spel, samt att addons kräver detta.

http://www.webhallen.com/prod.php?id=10633 << För er som inte beställt än, Game Of the year edition, innehåller allt ni behöver.

Övriga frågor, hur man installerar saker, osv osv, bara att fråga. :)
K-k-k-kötta bandlåda! || Amfibieregemente 1 Vaxholm RIP.


griffin

Ja, det skall bli kul att få vara med. Jag är helsåld. Är gammal Tribes 2/BF1942 klanlirare men saknade den disciplin och det lite mer lugnare/mer eftertänksamma sättet att lira i OFP. Tempot och vikten av disciplin i OFP fyller precis det hålrum jag saknat. I kombination med trevliga personer att lira det med så är det allt jag kan önska.

Nu skall jag se om jag kan få igång burken (lånar min frus laptop) och sen blir det till att ta reda på vad jag behöver för OFP. Nosig pack samt den där finska moden finns ju redan installerat.
snappahead