News:

No significant change

Main Menu

Mycket bra film!

Started by TrakDah, July 22, 2003, 09:55:06

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zebra

Snacka på att de marknadsför för fulla muggar. Produkten ligger förmodligen o väntar på release. Nu bygger de bara upp en "hype" runt produkten, vilket de gjort under en längre tid.....  
Vi är nog många nu som är otåliga o bara väntar på att få lägga vantarna på ett ex.... Någon som hört något ännu om datum???

z.

TrakDah

#9
Kan säga med 100% ärlighet att så inte är fallet! Produkten släpps såfort den är klar, vilket den inte är idag!

Vore det du påstår sant, skulle demot släppts för länge sedan

Anledningen till att vi matas med bilder och videosnuttar är för att vi efterfrågar det, samt att spelet är tillräckligt färdigt för att visa på vissa saker.

Petter_Gul: det är inte ditt ljudkort, det är överljudsfart som sagt. Ljudet kommer dessutom först _efter_ 3-9-linjen, eftersom kameran är några hundra meter från planet.

En annan sak som ni kan se på den videosnutten är en inzoomad HUD- och EWR-vy. Dessa är mycket smarta! Man trycker och håller ned [KP0] för "head down", sen trycker man valfri [KP-nummer] för att zooma in på den delen av panelen (så länge [KP0] är intryckt. Obs att man inte behöver hålla [KP-nummer] intryckt med!) Det är de 9 områderna på panalen: övre högra, övre mitten (HUD), övre vänstra, mitten vänster, mitten (huvudinstrument), mitten höger (MFD), nedre vänster, nedre mitten och nedre höger (EWR). Mycket användbart!

/TD

ft

TrakDah,
underbart! Äntligen någon som gör något nyskapande för att få flygande vid datorn mer likt flygande på riktigt vad gäller hur man upplever det!!!

Can't wait. Någon som har en bättre dator över?

Mvh,
 /ft

Stercus accidit
---
Quando omni flunkus moritatus

Clark

Kolla in den senaste videon också, på två A-10 som gör lite CAS:

http://www.pcarena.com/previews/lomac/video2/index.html

/C
Clark

\"There may be a slight ringing in your ears. Fortunately, you\'ll be nowhere near them.\" - Cecil - The Simpsons

AMD Athlon 1.2
1 GB RAM
MSI GeForce FX 5200 128 mb & Voodoo 3 2000 PCI
SB Live! 5.1

TrakDah

Måste berätta vad jag gjort de senaste dagarna... Lite dumt, men halvkul:

!. landade, öppnade huven, tankade om, och sen på med akan. Släpp upp bromsen och avfyra. Studera hur flygplanet backar.

2. Flyg runt och tänk på hur tyst allt är i kabinen (spelet "simulerar" att man har hjälm osv på sig). Öppna huven (ooops) och hör hur ljudligt allt blir :D

/TD