News:

No significant change

Main Menu
Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Topics - Maverix

#141
Jag läste på frugals world att vi skulle "ratta" in dansk TV1 ikväll 20.30,  det ska tydligen vara en liten serie på 7 avsnitt som kommer handla om  "Danska" F16 piloters utbildning, från rekrytering till combat training i USA, serien heter "Jagerpiloterne".

Videon står beredd, he he.

Maverix

http://tv.tv2.dk/tv/?Region=1&KanalID=3&Soegeord=&Dato=0&Periode=2&Kategori=0
#142
Falcon 4.0 / SP3 & MP = Positivt
April 14, 2002, 16:38:08
Det tar emot att gå tillbaka till SP1a, och för tillfället så lutar det åt att det är just det vi kanske får göra för att kunna flyga online. Offline så är SP3 mycket stabil och jag har gjort täta missions och är nu på dag två i mitt beta campaign, allt detta utan ett enda CTD.
Jag har rapporterat en del mycket allvarliga buggar till programmerarna och de gör väl så gott de kan men som läget ser ut nu så kommer SP3 inte vara ââ,¬Âspelbartââ,¬Â i multiplayer, tyvärr.
Personligen så har jag MYCKET svårt att flyga SP1 nu och blir inte MP fixat i SP3 så blir det inte något online för min del, SP1 känns på tok för ââ,¬Âorealistisktââ,¬Â just nu och motivationen kommer inte att bli hög med vetskapen över hur SP3 funkar.

Det kommer en ny release i natt och fixas mina och ctrlÃ,´s buggar så tror jag att en hel del kommer att falla på plats och vi kanske får en Spelbar plattform att leka med.

Jag har tjatat mig till en ââ,¬Âfixââ,¬Â till Nvidias Geforce3 kort och detta är att ââ,¬ÂAniso Boxenââ,¬Â är aktiverad med de nya drivrutinerna, detta är nu fixat och man kan njuta av att ha ett ââ,¬Âshimmerââ,¬Â fritt landskap i Falcon. Nackdelen är att FSAA påverkar ââ,¬ÂFast 2-D Cockpitââ,¬Â och Geforce3Ã,´orna ger en ââ,¬Âsönderklipptââ,¬Â cockpit med ââ,¬ÂFast 2-Dââ,¬Â aktiverat och är man van vid FSAA så vill man inte vara utan, detta kunde de tyvärr inte fixa då eRazor inte är med i teamet längre.
Jag har dock testat Geforce4Ã,´an i helgen och med den nya fixen så är Falcon helt underbar med FSAA på max och ca 45FPS över Seoul vid 11.00 i ett campaign! Textel adjusment fungerar och man kan ââ,¬Âmaskaââ,¬Â bort den ââ,¬Âsönderklipptaââ,¬Â cockpiten, helt underbart.

Maverix


#143
Falcon 4.0 / Den nya grafikmotorn i SP3!!!
April 13, 2002, 12:11:10
Ja, det har varit sömnlösa nätter och jag måste säga att jag är imponerad över SP3Ã,´ans nya grafikmotor, fan den piskar ju IL2 med hästlängder!! Jag trodde aldrig att detta skulle gå att åstakomma med "gammla" Falcon.
I och med den nya hastigheten i grafiken verkar alla CTD vara som bortblåsta, kört ca 10 missions mot servern utan ett enda CTD, FPS över Seoul i 2D cockpit ligger på stadiga 200FPS och detta med ALLT Maxat även de nya "bumpmapping" effekterna på "vattnet"!!

Maverix

#144
Falcon 4.0 / SP3 i horisonten
April 09, 2002, 12:42:05
Hej allihop

Med SP3 i horisonten har jag ett önskemål från er som kommer vara med på våra trevliga söndagar. (Om inte sommaren sabbar allt, vi får hoppas på regn)

Jag vill att ni mäter er Internet hastighet och mailar denna till mig, använd följande länk:  http://www.pcpitstop.com

För att det ska vara så realistiska värden som möjligt gör testet minst 10 ggr eller mer, gör sedan ett snitt på detta värde och maila till maverix@bonetmail.com
Det värdet jag är intresserad av är er UT hastighet men maila båda resultaten. Jag vet att det finns en hel uppsjö av sådana här test-länkar men jag vill att vi håller oss till pcpitstop.com så har vi gjort mätningen på samma villkor.

Maverix

#145
Aktiviteter / LAN / Uppdatering Maverix hemsida
March 30, 2002, 07:53:18
Hej alla, nu är jag "installerad" i min lilla lägenhet & jag har hunnit med att uppdatera min hemsida med bilder från LANÃ,´et.

Maverix

http://www.bonetweb.com/boban/
#146
Aadressen är:

Tranemansgatan 2

Maverix

http://www.gulasidorna.se/main/search/map_op.asp
#147
Helt andra saker / Drink.... The Viper
February 27, 2002, 21:19:34
Viper
The Viper consists of the following liquors in equal amounts.

Midori
Malibu Rum
Vodka
Pinnapple Juice
Ammaretto
"It is usually served as a shot but can be served other ways as well. It was developed on the shores of San Diego in a Bar called Moose McGillicuddys."
#148
Ett önskemål från de som skall vara med på LAN träffen i Helsingborg, gör en ââ,¬Âghostââ,¬Â (Spegling) av er Windows installation.
Har ni ett system som är stabilt och ni vet att det inte är några konstigheter så ââ,¬Âfrysââ,¬Â denna installation med en ghost, annars kan det vara ide att ominstallera Windows och ghosta sedan.
Som sagt, detta är endast ett önskemål men det kan ââ,¬Âräddaââ,¬Â ett LAN om något knasigt skulle ske. Jag och Sandro har haft ett LAN med en tredje kollega som hade trubbel med sin dator och han hade ghostat sin dator, det tog ca 4 min att återställa hans dator till en ââ,¬Ârenââ,¬Â installation med alla uppdateringar, han var med andra ord uppe i luften medan vi andra gick och fyllde på kaffe.

För de som inte har "Ghost" så rekomenderar jag att ni skaffar det, kostar ca 400-600 kr men är GULD värd. Annars kan jag fixa detta med mitt ghost program när ni kommer hit.

Maverix


#149
Humor! / Gutentag
February 12, 2002, 20:06:48
Gutentag.

Maverix