News:

No significant change

Main Menu

Flygtur i Draken nån?

Started by Nauwa, October 22, 2007, 22:03:29

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Brat

Avund Körde med helskärm i nedsläckt rum, illusionen är total, förutom det fjuttiga däcksskriket vid landningen, landningen förresten, tur att de röjt skogen ordentligt i banänden!  ;)
-Brat

Rivvern_

Fan vad läckert! Riktigt mysigt och juligt!

Brat

Skriver här för att Nauwa ska få ett mail om det då han startade tråden.

Jag undrar om någon av simluatorerna är igång och var de kan tänkas finnas under nästa helg, ska tillsammans med grabben och hans kompis ned och besöka Maskinexpo på/i Barkaby och kommer vara i Stockholm med omnejd under Torsdag t.o.m. Lördag, åker ned Onsdagkväll och upp Söndagmorgon. Skulle vara verkligt trevligt att se underverken! :) Letade på www.novelair.com efter någon sorts bokningslista med platser som besöks, men hittade inte något, kanske jag sökte för dåligt!?
-Brat

griffin

http://www.novelair.com/home/index.php?option=com_content&view=article&id=41&Itemid=58 (novelair.com -> Bokning)

Men enklast är väl att du mailar johan (finns länk till formulär i ovanstående länk) och kollar möjligheterna.

/Jens
snappahead

Brat

Jo, det hade ju varit enklast, nu är jag ju hemma igen, men det vore ju kul att se var de tänkt dyka upp under året! F21 har ju födelsedagsuppvisning under sommaren, minns inte datumet men det står säkert att finna, jag har konstaterat att jag är ledig då, det är det viktigaste!  ;D Läste i lokaltidningen att de har en simulator med fungerande instrument på sitt museum nu, undrar om Johan och hans firma varit inblandade?
-Brat