News:

No significant change

Main Menu
Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Topics - Phlerp

#101
Övriga/Gamla godingar / Steelbeasts
September 20, 2002, 00:26:11
Ligger en liten prevju på SimHQ med en del skrinsjått.
http://www.simhq.com/simhq3/sims/previews/sb2/
#102
IL-2 / CoD / BoS / Försäljningssiffror
August 12, 2002, 18:22:59
Någon som vet hur IL2 ha sålt i världen? Vore intressant att veta om de har lyckats bra. Det är ju lite så att flygsimulatormarknaden hänger på att titlar som IL2 verkligen "spelar in" ordentligt med pengar för att visa att det är lönt att satsa på den här marknaden. Flygsimulatorföretagen har ju haft lite av en lågkonjunktur de senaste åren.
#103
Falcon 4.0 / Pilotlösa flygsimulatorer
August 10, 2002, 13:18:27
För sådär trettio, fyrtio år sedan pratades det mycket om förarlösa flygplan och att nästa generation stridsflygplan skulle likna missiler mycket mer än flygplan. Nu visade sig problemen vara fler och större än man räknat med och efter ett tag upptäckte man ju till och med att den gamla hederliga kanonen fortfarande var användbar. Nu pratas det återigen om att nästa generation flygplan kommer att vara pilotlösa, och en del pratar till och med om att de kommer att antigravitationsdrift istället för jettmotor och vingar (yeah, sure... det tror jag på när jag ser det, precis som Jultomten Snövit och Kalle Anka :) ). Antigravitation eller inte så verkar pilotlösa flygplan klart mer genomförbara även om det återstår att se det aplicerat fullt ut.

Var kommer detta lämna oss i så fall? Kommer vi bara kunna flyga historiska flygsimulatorer när alla nya plan flygs av datorer? Någon som är insatt i ämnet kanske kan svara om jag borde skriva en petition till SAAB och be dom sluta med sina nya projekt, eller kommer vi även i framtiden ha heroiska riddare i luften som Biggles? ;)
#104
Operation Flashpoint / ARMA / Americas army
July 06, 2002, 00:07:01
Vet inte riktigt var detta hör hemma egentligen men jag tyckte att det verkade bäst här.

Jag har tagit hem Americas army för att testa det och har avslutat basic training. Nu kommer jag inte vidare. Är det någon som vet hur man skall göra.

Jag vet att man måste köra något MOUT uppdrag på nätet, och att det är många som försöker göra det nu och att det därför inte går så bra. När jag äntligen får upp några servrar med lediga platser som kör detta uppdraget så händer inget när jag går in på servern mer än att AA startar. Jag har försökt leta i FAQer och titta på forumen men hittar ingen hjälp, och trots att det verkar finnas andra på Gamespy med samma problem så spammar bara folk om att USA är bäst och sånt där (tja, vad kan man vänta sig? :) ).
#105
Falcon 4.0 / Fluffservern - briefing
June 22, 2002, 01:46:09
Satt förra natten och experimenterade lite och upptäckte att det går att ge order till marktrupperna om än i begränsad skala. För att se i vilken utsträckning detta påverkar kriget drog jag upp hastigheten och lät bli att flyga några uppdrag, barar flytta trupper. Och på några dagar hade jag nästan lyckats ta hela sydsidan av Seoul.
Eftersom det går ganska dåligt i kriget så utnämnde jag mig själv till fältmarschalk och har börjat smida planer för hur vi skall vända på det här. Till att börja med tänker jag öppna upp en offensiv mot Seoul samtidgt som vi fortsättningsvis bör hålla tätt på östfronten. Ett par sprängda broar har fixat det så det enda vi behöver göra där är att se till att de förblir sprängda. Jag kommer i den här tråden ge löpande information om hur jag planerar och vilka mål som är prioriterade. Naturligtvis betyder det inte att man inte får gå in på servern och göra sina egna uppdrag och helt strunta i mina stora planer. Dessutom kan ni ju alltid avsätta mig som CO om resultat uteblir.
#106
Falcon 4.0 / buggar i SP2
May 09, 2002, 19:04:55
Nu har jag och Fluff äntligen lyckats få tag på F4 (i väntan på att Software Express skall få tummen loss och skicka paketet vi beställt, fick vi tag på den via Direct Connect ;) ). Vi installerade och uppgraderade till SP2 och började genast försöka lära oss de olika vapensystemen. Men vi har lite problem med en del saker och vi kan inte riktigt komma fram till om det är vi som gör fel eller om det är kända buggar i SP2. Tex, när vi skulle låsa en LGB så gick den oftast tillbaka till den senaste positionen vi låst på, och när flygplanet var riktat i motsatt riktning till vart vi tidigare låst går det inte att flytta laserpekaren/FLIRen eller radarmarkören.
Tacksam för hjälp