News:

No significant change

Main Menu
Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - LeadHead

#1
Logitechs programvara verkar tyvärr inte göra så mycket till eller från. Kalibreringen görs dessutom ändå genom Windows.

Finns det något sätt att ändra känsligheten så att man får max utslag tidigare än vid max böj på joysticken? Typ någon konfigurationsfil i Falcon som man kan mixtra med?

Eller är det normalt att inte kunna dra mer än kanske 8 G kring 400 kts på 14.000 ft?
#2
Hej!

Jag har efter några års bortavaro från flygsimulatorer nyligen skaffat F4AF. Allt verkar funka klockrent förutom att joysticken inte låter mig dra max G (och förmodligen inte max roll heller). Jag har kollat alla normala "dumfel". Jag är i CAT-I och kan utan problem dra iaf. 8.9 G med hjälp av tangentbordet.

Joysticken, en Logitech Wingman Extreme Digital 3D (jeeesus vilket namn...) verkar kalibrera fint i Windows, inga "spikes"  när man drar den runt i rutan. Likaså i Falcons inställningar ser det bra ut, även om markören inte nuddar med ramen på rutan (dock jämnt avstånd längs alla kanter) utan bara går ungefär en markörsbredd (eller lite mindre, sitter på min Netbook och skriver detta).

Någon som vet vad som är fel och vad man kan göra åt det? Någon fil man kan mixtra med för att ändra responsen?
#4
Helt andra saker / Replying to Topic 'Boktips!'
January 08, 2004, 01:26:28
Notera dock att den är skriven före elfte september, dvs. i en värld då man kunde tro att man aldrig mer skulle behöva ränna runt i öken/jungel/bebyggelse i jakt på små elaka typer med fula skägg och ak-47:or...
#5
Jag heter Erik Dahlbäck och bor i Piteå, även om det är snudd på att det borde stå Boden. Jag gör GU som KB på Norrlands Ingenjörbataljon (gamla Ing 3).

Sen barnsben har jag alltid varit intresserad av flyg, mest militärt, för att senare smalna in på ett mer allmänmilitärt intresse.
Fram till kanske 2001 var jag aktiv "simmare" (och mycket aktiv på combatsim.com och simhq) men sen gick det lite utför pga. andra konkurrerande intressen i kombination med tvinande datorkraft.
Jag har just kunnat konstatera att tre veckors julledighet från kriget i snödrivan inte räcker för att ta igen två års frånvaro, så jag kör på Raven Shield istället... ;-)
#6
QuoteOriginally posted by ctrl

eFalcon och senare SP och F4ut har alltid utgått från den läckta 1.07+ koden. Även BMS och OIR utgår i grunden från 1.07+ -> eFalcon 1.xx -> SP1 -> SP2 -> SP3.

Men i så fall är det väl lite konstigt att man först patchar till 1.08US...?

Om G2 gav F4UT tillåtelse att använda sourcen så borde de väl ha fått den senaste?
#7
Falcon 4.0 / När försvann 1.08i(2)?
December 28, 2003, 14:55:01
Någon som kan fräscha upp mitt minne? När försvann 1.08i2 ur bilden som grund-.EXE för alla Falcon-installationer (utom eFalcon)?
Jag antar att det borde vara sen SP1?
#8
Helt andra saker / Prenumrera på diskussioner.
December 22, 2003, 14:53:54
Eftersom jag är borta på veckorna så är detta en ganska viktig funktion.

Hur funkar det på detta forum? När jag försöker lägga en topic till favoriterna så får jag ett surt meddelande som säger att det har jag inte tillstånd till...?