News:

No significant change

Main Menu
Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Topics - LeadHead

#1
Hej!

Jag har efter några års bortavaro från flygsimulatorer nyligen skaffat F4AF. Allt verkar funka klockrent förutom att joysticken inte låter mig dra max G (och förmodligen inte max roll heller). Jag har kollat alla normala "dumfel". Jag är i CAT-I och kan utan problem dra iaf. 8.9 G med hjälp av tangentbordet.

Joysticken, en Logitech Wingman Extreme Digital 3D (jeeesus vilket namn...) verkar kalibrera fint i Windows, inga "spikes"  när man drar den runt i rutan. Likaså i Falcons inställningar ser det bra ut, även om markören inte nuddar med ramen på rutan (dock jämnt avstånd längs alla kanter) utan bara går ungefär en markörsbredd (eller lite mindre, sitter på min Netbook och skriver detta).

Någon som vet vad som är fel och vad man kan göra åt det? Någon fil man kan mixtra med för att ändra responsen?
#2
Falcon 4.0 / När försvann 1.08i(2)?
December 28, 2003, 14:55:01
Någon som kan fräscha upp mitt minne? När försvann 1.08i2 ur bilden som grund-.EXE för alla Falcon-installationer (utom eFalcon)?
Jag antar att det borde vara sen SP1?
#3
Helt andra saker / Prenumrera på diskussioner.
December 22, 2003, 14:53:54
Eftersom jag är borta på veckorna så är detta en ganska viktig funktion.

Hur funkar det på detta forum? När jag försöker lägga en topic till favoriterna så får jag ett surt meddelande som säger att det har jag inte tillstånd till...?
#4
Hej allihopa. Nu har jag äntligen den trevliga kombinationen av ny dator (P4 3GHz, 512 RAM, 250GB HDD och Radeon 9600) och tre veckors julpermis. :)

Jag har sedan länge ackumulerat en OFP original, Gold Upgrade och Resistance. Frågan är i vilken ordning det ska installeras och patchas för att få en fullständig standarduppdaterad OFP/R med Red Hammer...?

Jag tittade på flashpoint1985.com men det var ju rena jungeln...