News:

No significant change

Main Menu

Falcon 4 i LAN

Started by Assassin, July 12, 2002, 14:02:03

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Assassin

Hello!

Efter att ha hängt runt på f4community siten i ett år utan att ha stött på några svenska F4 flygare nämnde någon denna site som det bästa ställe att hitta svenska Falcon 4 spelare. Har inte sett allt som finns hr än, men verkar rejält lovande. :)

Nu undrar jag om det finns några Falcon 4 spelare som bor i Skåne trakten så att man kunde flyga lite i LAN. Jag har inget emot online spelande men eftersom jag inte är van vid det tänkte jag att det kanske vore smartast att spela i LAN först och lära sig hur det är att spela med mänskliga piloter istället för med AI'n, för att sedan gå över till online när man är lite mer självsäker på sitt flygande och sammarbetande med mänskliga wingmens.

Så är någon intresserad så bara säg till. Min F-16 står startklar på banan. :D
/Assassin

\"Förhelvete soldat, ficka öppen! Materielen trillar ut, skogen trillar in!\"
Brigadchef - Blå Brigaden - www.bluebrigade.org (när laptop\'en är igång)

zebra

Tjena Assassin,

Zebra (dvs jag) Maverix, Passer och Andreas (kommer inte ihåg hans callsign) finns i Hbg. Sedan har vi Bax någonstans i Skåne samt ett gäng i Ängelholm. Så mao finns det gott om F4-simmers i trakterna. Det har varit ganska så lugnt under sommartiden. Både för att vi har väntat på Sp3 och för att Maverix är utomlands och jag själv är mindre aktiv så här års. Däremot när det drar sig mot hösten  kommer vi vara i full gång och det vore kanon om du kunde hänga på.
Vi hörs av framöver.

Alessandro/Zebra

Assassin

Ah, trevligt. Äntligen kan det bli lite flyga av. :D

/Assassin

\"Förhelvete soldat, ficka öppen! Materielen trillar ut, skogen trillar in!\"
Brigadchef - Blå Brigaden - www.bluebrigade.org (när laptop\'en är igång)