News:

No significant change

Main Menu

Mer DCS på gång!

Started by KeyCat, June 02, 2012, 15:38:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

KeyCat

Verkar som det börjar lossna nu för DCS serien även om det lär dröja ett tag till innan vi ser dessa i DCS World... Har ingen erfarenhet av IRIS men de gör plan till MS Flightsim.

Quote
2012-2015 Product Listing

Okay, we've had the green light from TFC to let you all know the products we have planned from the IRIS team over the next 3 year development cycle. (I hope they won't take that long to make! lol)

Contracts have been signed for the following products;

IRIS F-15E Strike Eagle for DCS World
IRIS F-22 Raptor for DCS World
IRIS F-14D Tomcat for DCS World

  http://forums.eagle.ru/showpost.php?p=1472303&postcount=1

Mer...

  http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=89403

Ser fram emot en tvåsitsig F-15E Strike Eagle och håller tummarna för att fler tredjeparts utvecklare hoppar på så vi får se en DCS: Apache med mera!

Time will tell!

/KC

>> It's all about teamwork! <<

KeyCat

>> It's all about teamwork! <<

KeyCat

#2
Bluedrake Interviews: David Brice (IRIS Flight Software) - Third Party DCS Developer

Verkar dock som att man initialt inte kommer att kunna lira två i samma plan vilket är lite av en besvikelse  :-\ Förhoppningvis kommer det längre fram och LOCKON hade ju tidigare experiment kod för two seater i MP.

Hur som helst skall det bli intressant att följa utvecklingen för nu måste ED bland annat implementera stöd för A/G radar vilket har saknats hela tiden. Men om ED nu inte behöver spendera så mycket tid på de enskilda modulerna så kan de istället jobba desto mer på själva spel motorn.

Hoppas det blir verklighet av det hela...

/KC
>> It's all about teamwork! <<

Horizon

Ja, hoppas kan man verkligen! Det skulle vara en riktig hit om man kunde köra tillsammans i en Strike Eagle. Känslan av samarbete skulle höjas ett snäpp till. Något för oss som med tiden blivit lite blasé och kräver mer av nya släpp. :)
We're standing here by the abyss, and the world is in flames
Two star-crossed lovers reaching out, to the beast with many names

Salsam

Bah! Satt och skrek högt av glädje när jag läste första posten, för att strax därefter sucka djup av besvikelse.. när ska vi få en bra multicrew sim igen?