DCS: A-10C Warthog (Beta) går att köpa nu!

Started by KeyCat, October 05, 2010, 12:01:35

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

AndersO

Quote from: Salsam on October 11, 2010, 21:07:44
Verkar dock som folk lyckats köra det MP ändå?

Jepp, jag lyckades t.om krocka med den enda andra piloten på servern.

Men det va få servrar och ännu mindre som var publika (inget lösen).

F.ö är jag stolt om jag får igång motorerna. :p
ââ,¬Å"I will make weapons from your booones!!ââ,¬Â

supramk3killen

Nä multiplayer är mer ostabilt än freefalcon så jag rekomenderar inte dcs a-10 på lanet om inte en nyare patch på betan har släppts. Visst någon kommer säkert sitta i ett hörn och köra singelplayer någon gång under lanet så folk som inte har det kan se/testa det nya spelet... Jag röstar för svarta hajen och flammiga klipporna


Horizon

We're standing here by the abyss, and the world is in flames
Two star-crossed lovers reaching out, to the beast with many names

ft

Hehe, efter att ha sett det där var jag tvungen att prova jettisonknappen när jag lekt klart för kvällen här innan. Utan fyra ton skrot hängande under vingarna blir den ju riktigt manövrerbar, den stora besten!

Fick faktiskt iväg en Maverick med träff i fordon utan att använda active pause. Det är helt klart upplåsning via TGP, utpekande av SPI och sedan slave to SPI på MAV:en som gäller för att träffa. Att manuellt ratta in Mavericksökaren på mål låter sig helt enkelt inte göras, utom i kavlugnt och med autopilot på kanske. Måste lyckas göra bättre kalibreringskurvor för slew-knappen, för det far fram och tillbaka hejvilt även i TGP. Lättare med tangenter, faktiskt. Iofs är det tydligen en bugg där. Slewningen skall bli mindre känslig när man zoomar in... men ändå!

Stercus accidit
---
Quando omni flunkus moritatus

Horizon

Sådär var det i de första versionerna at Lock On. Man skulle "slewa" sin Maverick och korset for åt alla håll utan att fastna på något. Löstes med en patch.
We're standing here by the abyss, and the world is in flames
Two star-crossed lovers reaching out, to the beast with many names

Subroc

vad är status på betan nu? funkar det bra i sp/mp hur pass krävande ärden vågar man gå något under rekomenderade datorkapaciteten och ändå förvänta sig bra fps

Baztid

För mig när man zoomar med TGP:en så är de fasta avstånd den hoppar mellan.. och de längsta ja kan zooma är inte i närheten av hur dom gör på videos ja sett.
Jag kan inte hitta hur ja ska få den att göra på de sättet!
Har China forward och aft på knappar och den går inte att sätta på nått annat sätt.. Hittar heler inget som heter long eller short i menyn?

HILFE!  ???
Do you know how you can tell if there's a fighter pilot in the room?

.

Don't worry, he'll tell you.