News:

No significant change

Main Menu

ArmA utan DVD?

Started by Boopidoo, May 16, 2007, 16:26:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Boopidoo

Jag har nyligen köpt Armed Assault från Webbhallen och glad i hågen installerade jag det. Då jag verkligen avskyr att behöva ladda/starta spelet från skiva så skapar jag en image-fil läser från denna. Detta fungerade ju inte pga SecuROM men så som andra spel finns det ju YASU som jag tänkt att jag kunde pröva. Jag testar att ladda hem senaste YASU men icke... det går inte. Meddelandet som dyker upp är följande:

QuoteVar vänlig använd en originalskiva istället för en back-up kopia (1000).

Se http://www.securom.com/message.asp?m=copy&c=1000&l=sw för mer information

Då jag verkligen, som sagt, avskyr att ladda/starta spelet från DVD-skiva känner jag mig villrådig, någon som vet vad jag kan göra? Har ni samma problem?

ctrl

Jag har Sprocketversionen så jag har inte detta problem men då jag börjar lessna på problemen med Sprocket och därför funderar på att skaffa en DVD-version så är jag intresserad av om ni lyckas.

Har du/någon testat med en crack-exe fast med riktig CD-key?  
Control
87th Stray Dogs VFW


Boopidoo

Jo, det är det jag har behövt att göra nu. Men den måste man väl antagligen byta iom nästa patch så det känns jobbigare. Jag fattar verkligen inte varför speltillverkare envisas med dessa "#Ã,¤&#Ã,¤&/Ã,¤%&"-kopieringsskydd, i slutändan är det ju de som har köpt spelen som drabbas. De som kör med piratversioner har inte samma problem. Det är inte riktigt rätt väg att gå tycker jag. Själv vet jag ett antal personer som undviker att köpa spel just pga av mer eller mindre inkräktande kopieringsskydd.

Control87th

Ok, så det fungerar i vilket fall, har du testat spela online?
--------------------
Control
87th Stray Dogs VFW



Boopidoo

Jepp, jag har testat online och det fungerar. Testade så sent som igår på en server som hette någonting med NOSIG, kan det månne ha varit någon av er som kallade sig Control och flög oss hit å dit med Blackhawk? :)

Jag var då inne som mitt splitter nya alter ego Wazza Ra Liyrka (eller ngt sådant). Nästa gång blir det dock antagligen Boopidoo.

ctrl

Aaaah, coolt, tack för igår!

Servern är faktiskt fortfarande uppe men tyvärr verkar gamespy ha tappat kontakten med den.

kör man "remote" mot ip: 89.233.212.198 så hittar man den.
Control
87th Stray Dogs VFW


Boopidoo

Hur länge kommer servern att vara uppe? Sparas grad etc från när man var inloggad tidigare eller hur fungerar det? Är man "nollställd" nästa gång man spelar eller servern startar ett nytt spel? Jag spelar helst flygandes och det tar ju ett tag innan man blir överste. :)

granQ

http://www.granq.se Mitt egna krypin.
http://www.anrop.se Mer soldater, mindre flyg :)