Anrop/NOSIG söndagar 15:00

Started by ctrl, May 13, 2007, 10:27:28

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ctrl

Idag gör vi ett nytt försök.

För er som använder teamspeak: logga in på 129.16.145.3 med lösen "hejsna"

Ni som vägrar voice är välkomna in på Arma-servern den kommer att heta något i stil med Anrop /NOSIG Arma Server, jag kommer att reboota den maskinen 14:45 och därefter dra upp servern.

Det kommer att vara version 1.05 så fungerande versioner är 1.05 eller 1.05b  
Control
87th Stray Dogs VFW


Rivvern_


Phlerp

1.05... är det den vi körde med på lanet?

ctrl

#3
Japp, den vi körde på LANet...

totalt var vi 6 stycken som körde i em/kväll... 4 samtidiga som mest, tja ännu ett fiasko ;) Tur att Arma fungerar så bra att lira med främlingar :D
Control
87th Stray Dogs VFW


granQ

nästa söndag hoppas jag vi kan få ihop 16 personer (får väl skrapa ihop lite rester under veckan) och så köra ett "spelare vs spelare" utan respawn, vet det kan skrämma bort folk men det brukar faktiskt kunna bli rätt kul att slippa knepig ai (även om jag inte skall klaga).


Hade mitt bästa lir idag på länge, över 100 minuter överlevde jag i Coop evolution, jag kan inte räkna hur många gånger jag beskjuten av GP 25 som slog ned omkring mig.

PK skytt som låg ned och öppnade eld medans jag stod upp och fick ändå honom först, såg en t72:a när den öppnade eld mot mig med kulsprutan och träffade. Slängde mig i skydd, reste mig upp lite senare och sprang återigen under beskjutning.

Hur många gånger jag och ktotte sköt ihjäl soldater som kom springades på vår klockan sex vet jag inte men priset tog nog när jag stod vid hörnet på en byggnad och lutade mig ut.
Kotte befann sig på andra sidan gatan, jag lutade mig ut och sköt medans han sprang.

Fienden öppnade eld, jag tog skydd och ktotte fick kulan i sig, helt övertygad om att den var riktad mot mig.

Vad som tillslut tog knäcken var när låg i skydd men en granat av någon form (gp25 eller handgranat vet jag inte) kom in och sprängde mig. Skall inte klaga men då dog all energi typ..
http://www.granq.se Mitt egna krypin.
http://www.anrop.se Mer soldater, mindre flyg :)

Rivvern_

Jag får vänta tills jag får mitt nya nätagg.. Min dator ville inte vara med. Kräver nog en formatering oxå. Synd att jag inte kunde fortsätta.

ctrl

Jag tyckte AIn var lagom svår igår, all AI var satt till 0.45. Jag är fortfarande helt lyrisk över evolutionuppdraget med det krävs minst 15 spelare för att det skall bli lite fart på det.
Control
87th Stray Dogs VFW


granQ

control, jag har fixat KP CTI i addonsfri version,vet att cti inget du brukar gilla men iallafall om du kunde lägga in på servern sen så:
http://kpcti.granq.se/files/KPCTI_v0.114_AddonFree.zip
http://www.granq.se Mitt egna krypin.
http://www.anrop.se Mer soldater, mindre flyg :)