ArmA med Track Ir och 3 skärmar

Started by granQ, November 11, 2006, 07:05:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

granQ

Ganska stort ha begär efter sett detta.

Ta en titt.


http://blog.pcformat.co.uk/page/pcformat?entry=armed_assault_holy_trinity

Förövrigt, många arma trådar nu, trevligt =)
http://www.granq.se Mitt egna krypin.
http://www.anrop.se Mer soldater, mindre flyg :)

Control87th

#1
Så, läge att planera in ett armA LAN under mars-april?
--------------------
Control
87th Stray Dogs VFW



Rivvern_


granQ

I halmstad?

Kanske forsoka gora ett lite storre lan, lite proffsigare (lan) lite mindre NOSIG genom bjuda in "vanliga" arma spelare da, a andra sidan ar det ratt nice med vanliga seriosa manniskor.
http://www.granq.se Mitt egna krypin.
http://www.anrop.se Mer soldater, mindre flyg :)

Dubble0zero

Hmm... svårt val det där... Personligen så tycker jag att nosig lanen har varit riktigt trevliga, och jag skulle inte ha nått emot ett liknande där vi bara spelar ArmA...
Men, det är klart, det kan ju vara kul med ett lite större också...

Halmstad? Ja, gärna för min del, den sträckan kan jag köra...
Dock så beror väl det mest på vilka som vill fixa nått, om halmstadsgänget vill ta på sig det så blir det ju bra, men om nån annan fixar i ordning nått nån annanstans så gör ju inte det att det måste bli sämre, det handlar väl mest om vilka som vill ta tag i det...
...000... =)

KeyCat

#5
För egen del tänker jag först testa ArmA on-line innan jag siktar på LAN. Hoppas det funkar hyfsat på min nuvarande HW men kan ju inte vara säker förrän jag verifierat och om man inte faller för den tyska utgåvan kan det ju i värsta fall dröja tills Mars/April innan så sker.

Är lite besviken att BIS inte erbjuder en Engelsk version on-line men det är inte mycket vi kan göra tyvärr...

/Christer (a.k.a KeyCat)

>> It's all about teamwork! <<

granQ

du är inte den enda, men vi kan ju i värsta fall köra med 10 meters viewdistans.. få fiende och simulerar något skrämmande secenario där tyngdpunkten blir musik som ger en rysningar..  :)

Fördelen med ett större lan hade kunnat vara om man nu fixar (har noll koll pa sant har typ men borjar bli intresserad av det) sa man far ihop 40-60 pers sa finns det alltid nagon som vill lira falcon, nagon som vill lira arma, nagra som vill sova, OFP osv.

Har skickat ett mail till Halmstad kommun typ, dom som ansvarar over gympasalarna for fa en uppgift pa pris att hyra over helgen.

Fordel med kattegattgymnasiet.

2 salar med omkladdningsrum emellan, sa i stora salen kan man ha lan och sen sovsal i lilla salen. Liggunderlag och sovsack, duschar finns och gar kora bilen i princip anda in i hallen.

Tekniska bitarna som behovs losas ar val elen, switchar gar ju alltid ordna fram. Jag kollar lite forutsattningarna nu, min tanke ar att forsoka halla ett tradionellt tonarslan (skillnaden mot NOSIG ar att man kor 24 h om dygnet, lanet men sen individuellt ar det ju upp till var och en, det blir mer filesharing osv) men istallet for typ ha Counter strike och quake turneringar sa har man gemensama coop klockan 16.00 osv.

halmstad ar trots allt en militarstad med massor av lanare, sa borde ga fa ihop ett stort gang utanfor NOSIG.s kretsar, kanske inkorsport till NOSIG? ;)

men jag brainstormar bara lite just nu kan man saga, ar det nagot annat nosig lan inplanerat 2007?
http://www.granq.se Mitt egna krypin.
http://www.anrop.se Mer soldater, mindre flyg :)

Shar

Låter trevligt. Får se hur det är med föreläsningar o skit tills våren dock, som det ser ut nu kommer det bli rätt tungt. :/
K-k-k-kötta bandlåda! || Amfibieregemente 1 Vaxholm RIP.