News:

No significant change

Main Menu

Besök hos Nauwa

Started by Phlerp, May 09, 2006, 16:15:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Phlerp

Eftersom det skrivs så lite på Nosig just nu så får man väl hugga in och bidra med något.

För ett litet tag sedan besökte jag äntligen Johan för att få ett par flighter i simulatorn. Resultatet kan läsas i följande lilla reportage: http://www.novelair.com/forum/index.php?topic=220.0

Ledsen att det blev på engelska, men det skrivs så mycket på svenska där och jag tyckte det var dags att ge de, numera rätt många, utländska besökarna något.

Control87th

--------------------
Control
87th Stray Dogs VFW



Phlerp

Kan lova att det är förbannat skoj

Andreas

Kan bara instämma i kören. Man hamnar lite i en annan värld när man kör den, tack vare att allt är så, ja... häftigt!

Jag gör gärna om det fler gånger!
MSI Z77A, Intel i5 3570K, MSI GTX 660 ti 2GB, 16 GB DDR 3 1600 MHz, OCZ SSD 120 GB, Seagate 1 TB
TM Cougar w/ Cubpilot\'s Hallsensor mod för joystick och throttle, IJ\'s ÃÅ"ber II NXT mod, SIMPED-F16/C, TIR 3 PRO

Nauwa

Och det är lika kul med alla besök för mig också, nu börjar jag dock se slutet på projektet, om 2 veckor är det dags för nedmontering och flytt över till vagnen den ska bo på i framtiden. Tyvärr så har jag inte plats att ha vagnen med simulator hemma, och jag har idag inte heller nån vettig lokal att ställa den i. Det kommer alltså att bli betydligt svårare att kunna komma på besök och flyga den snart.

Jag hoppas kunna lösa lokalfrågan innan hösten i alla fall, det finns ju oändligt med jobb och förbättringar att göra på den, även om jag klassar den som "färdig" redan när den kommer på vagn.

Ett alternativ är att lyfta av den från vagnen i höst och ställa tillbaka den i verkstaden där den står idag, men med lite tur som det ser ut så står där en annan maskin i höst att börja jobba med. Om det är 2st maskiner till hösten så måste jag bygga ut garaget 10mÃ,².

Nåja, vi får se, till att börja med så ska den upp på vagn och ut på flygdagar i sommar.

Rivvern_

Lånar denna tråden då jag inte vill skapa en ny... Hittade detta på Coolstuff. Är det Nauwas?

http://www.coolstuff.se/Stridsflygsimulator

Phlerp

#6
Ja och nej. Det som erbjuds är både Swesims simulatorer i Stockholm och Novelairs simulatorer i Gävle. Det är egentligen Liveit som erbjuder detta, men det verkar som om CoolStuff agerar proxy åt dem (tryck på den översta av de två bilderna så se du att det är Liveit som gjort den). Här är samma sak på Liveits sida: http://liveit.se/upplevelser/upplevelsepresenter-stridsflygsimulator/

Som en aningen partisk så rekomenderar jag ju naturligtvis alla som nappar på detta att faktiskt ta besväret att åka till Gävle snarare än Stockholm. (sorry Swesim)