News:

No significant change

Main Menu

MP Test 1.55 ute!

Started by KeyCat, May 15, 2002, 23:17:01

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

KeyCat


Den utlovade beta versionen av den nya nätverkskoden som kommer att finnas i OFP: Resistance släpptes idag!

Har inte testat den själv ännu men de har varit smarta så att det är möjligt att ha bägge (gamla 1.46 och nya 1.55) installerade samtidigt.

ftp://www.flashpoint1985.com/fp/OFPMPTest_1_55.zip

Om ni testar skriv en blänkare här (och rapportera givetvis även alla buggar direkt till BIS forumet, se länk nedan).

BIS Beta Testing forum

/Christer (a.k.a KeyCat)


>> It's all about teamwork! <<

KeyCat


Testade precis 1.55 på en server i USA och första intrycket är mycket positivt. Den förbättrade nätverkskoden kommer att göra det bästa FPS liret ännu bättre!

Var iofs inte så många inne och lirade så mer test behövs men jag hade en ping på 150 ms mot servern och noterade ingen/minimalt med lag. I och urstigning ur tanks/fordon gick mycket smidigare. Åkte en runda i en Blackhawk som gunner och det var "smooth ride" från start till landning.

Eftersom det är en beta så finns garanterat andra problem men det hade ändå varit skoj att testa med 1.55 (eller senare) nästa gång vi lirar, vad säger ni andra?

/Christer (a.k.a KeyCat)

>> It's all about teamwork! <<

SledgeHammer

Mvh  - Stefan -


KeyCat

#3
Coolt! Läste precis att BIS planerar att släppa en ny version av MP Test denna vecka. Nuvarande version (1.55) är mycket positiv men saknar tyvärr dedikerad server.

Skall enligt uppgift komma i nästa version och då skulle det vara mycket intressant att köra ett nytt co-op lir!

Förresten, tydligen skall nuvarande OFP "MP rekord" vara sextio (60) lirare anslutna till en och samma server. Vet att de grabbarna har ganska fet lina (OC3 om jag minns rätt) så det blir nog svårt att slå det när vi hostar på en sketen 512 KB ADSL ;-). Framgick inte hur pass bra/dåligt det fungerade men de lirade regelbundet med 32 stycken innan.

Med 50+ on-line samtidigt börja OFP verkligen komma till sin rätt! Tänk er att samordna 1 infanteri pluton, 1 pansar pluton samt någon helikopter för en attack mot några som skall försvara ett objekt....

/Christer (a.k.a KeyCat)

>> It's all about teamwork! <<