News:

No significant change

Main Menu

Ni som använder Track IR

Started by F16_Filur, November 02, 2005, 20:05:08

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

F16_Filur

Quickstarten säger att man ska vrida kameran/"metal base" 180 grader i planet (horisontellt) men det är inte möjligt på min. Där verkar liksom inte vara någon axel på det hållet, den sitter som gjuten. Följaktligen pekar benet framåt istället för bakåt.

Ena reflektorn på 6DOF verkar också felmonterad. Pekar 45 grader neråt.

Har jag missat något trick, eller fått en felaktig produkt?

Mupp

Min är flexibel och fin, jag kan vrida den utan att ta i allt för mycket. Och någon skelögd vektorgrej har jag inte heller. Tyvärr verkar det som om du fått ett måndagsex. Vektorgrejen kanske går att kröka tillbaka, och "kameran" borde gå att vrida med lite viljestyrka, men om jag vore du så skulle jag kräva bot och bättring.

Dubble0zero

Jag kan också vrida min utan problem... :)
...000... =)

F16_Filur

Det är väl inget att se glad ut för Dubble0zero (jag vill ha en olycksbroder) :D

Ok, nu vågade jag ta i lite mer och den visade sig faktiskt vridbar. Men förut kändes det som att jag riskerade förstöra den med våld.

Vectorgrejen får skickas tillbaka till simware. Deras leverans är dock onekligen stabil, beställde i måndags den här veckan och fick levererat till dörren idag. Samma sak när jag beställde FC.

Dubble0zero

Ok, sorry... jag ska försöka verka mer ledsen nästa gång... ;)

Det där med vektor grejjor har jag ingen aning om, jag har första versionen (tror jag), då slipper man bry sig om såna saker...
:)
...000... =)

ft

Den VAR tungvriden. Kändes som om något kläggat ihop sig. Rester från gjutningen säkert. Och alla tre vectorreflektorerna skall peka framåt. Det har dock hänt att metall böjts förut, har jag hört. :)

Stercus accidit
---
Quando omni flunkus moritatus