Silent Hunter patch 1.3 släppt

Started by Jotte, May 10, 2005, 19:33:45

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Jotte

För de som har fullbumpa så finns nu patch 1.3 att ladda ner.
HÄR

Obizzz

nej! jag tänker inte starta SHIII och fastna igen :D
"It's not easy because it's difficult" - François Duval, Rallye de France 2004
--------------------
Martin Ãâ€"berg
www.martinoberg.se

mar.oberg på googles emailtjänst

S_Z

Blir att rensa spelet från moddar nu då innan man installerar patchen. Man skulle varit smart och gjort en backup på hela "data"-katalogen... :(

Jotte

#3
Hade en backup på den men det härket tog upp 2-3 gig så jag tog bort den.
Har bara kört med Wolves at War's "realism mod" det senaste och några textur- och ljudändringar så det var inte så mkt för min del som ändrades.
WaW's mod är riktigt trevlig, bla tar den bort korset i kikaren, inget skvaller på notpaden innan man identifierat mål och så ändrar den lite med hur man upptäcker kontakter. Kommer säkert en version som är 1.3 kompatibel snart... fast det är ingen brådska, det är 14 dagar tills nästa patrullomgång startar. :)

Är du med i WaW eller DiD eller dyligt S_Z ?

S_Z

QuoteOriginally posted by JotteÄr du med i WaW eller DiD eller dyligt S_Z ?
Vet inte ens vad de står för så troligtvis inte :D Vad är det för nåt?

Edit: Ah, kopplade just "WaW" med ditt tidigare inlägg om Wolves at War.

S_Z

Kan inte påstå att jag är speciellt imponerad av den här patchen efter att ha kört lite tester. Den förbättrade skademodellen vet jag inte riktigt vad den är. Har gjord en del tester men känns inte som någon direkt skillnad mot innan. Båten känns fortfarande som en stridsvagn och de skador man får lagas oftast på någon minut. Den enda förbättring jag har märkt av är att jagare inte sjunker när de rammar en som de gjorde tidigare.

De verkar ha tagit bort röstmeddelandena på radar/sonar männen också.

Hade verkligen hoppats att de skulle lägga till möjligheten att begära nya ordrar eller escort eftersom dessa två funktioner finns beskrivna i manualen. Tycker det är illa att ha med saker i manualen som sedan inte finns i spelet.

Nej är ganska besviken på den här patchen måste jag säga med tanke på vad de la till i förra och att den här tog mycket längre tid. :-/

Jotte

#6
Verkar som om flera av sakerna i listan över saker som ska ha ändrats i verkligheten inte ändrats.
Ska undra om det är någon som klantat till det och skickat iväg fel patch.... det har UBi/Maddox Games lyckats med minst en gång till IL-2.
Såg det inte själv men det snackades om att denna patchen skulle vara på 25 mb, men nu är den bara på 15. Kan ju iofs ha varit tryckfelsnisse som varit framme så en 1 blev en 2 i den posten som startade det ryktet.


S_Z

Tror inte det handlar om något felutskick. Det borde "elanaiba" borta på simhq ha nämnt vid det här laget. Han har kommenterat mitt inlägg där angående skademodellen i patch 1.3.

Men visst känns det som om visa saker i fix listan inte finns med. Kollade det där med "UZO view by night" som skulle vara förbättrat men jag kan inte se någon större skillnad. Det är fortfarande för ljust runt om tycker jag, störande när man letar skepp i mörker.

Har inte hört av några fler meddelanden från BdU heller, bara de två orginalmeddelandena. Hur svårt kan det vara att lägga till lite mer sånt. Varför inte få lite slumpmässiga meddelanden från andra (låtsas) båtar också för att öka stämmingen ytterligare.  

Nä, klart missnöje. Hade hoppats på betydligt mer. :-(