Soldiers - Heroes of World War II

Started by Zebb, December 07, 2004, 20:48:54

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Zebb

Är det roligt eller? Screenshotsen ser juh helt OK ut iaf...

http://www.webhallen.com/prod.php?id=24496

Längst ner finns bilderna.

KeyCat

#1
Testade demon när det kom ut men blev då lite avskräckt pga det begränsade multiplayer stödet så jag passade. Upptäckte dock för någon vecka sedan att de släppt en MP update som kraftigt förbättrade allt vad multiplayer heter och nu är spelet komplett IMHO - klart prisvärt!

Iofs inte super realistiskt men det behöver det ju inte alltid vara för att vara skoj och om ni inte redan testat demon så är den väl värd att tanka hem om ni gillar denna typ av lir (tyvärr bara SP i demon!). Mycket bra grafik och många coola detaljer såsom förstörbar terräng, hus som kolapsar beroende på var man täffar samt en massa andra smådetaljer...

Demon hittar ni här...

 http://www.3dgamers.com/games/soldiersheroesww2/

/Christer (a.k.a KeyCat)

>> It's all about teamwork! <<

Rivvern_


Zebb

Jag köpte spelet efter att jag postat här. Tycker att det är helt ok. En funktion som jag inte tror fanns med i demot är att man kan styra allt helt manuellt, dvs ta en stridsvagn o styra den med piltangenterna och skjuta och styra tornet med musen, rätt coolt faktiskt...

Tråkigt att spelet är lite för mkt åt arkadhållet. Kontrollerna är ganska kluriga också, för det är näst intill omöjligt att styra mer än en enhet i taget, med framgång. Där är tex Close Combat mkt mkt bättre.


Tycker dock att spelet är prisvärt. Kul om man vill sätta sig vid datorn och bara leka runt lite med en King Tiger eller nåt annat fränt. Och meja ner byggnader ÄR KUL!

KeyCat

#4
Quote
En funktion som jag inte tror fanns med i demot är att man kan styra allt helt manuellt, dvs ta en stridsvagn o styra den med piltangenterna och skjuta och styra tornet med musen, rätt coolt faktiskt...

Denna funktion (Direct Control) finns även i demon. Enklast förklarat så blir spelet någon slags korsning mellan ett actionlir och RTS (även om allt sker i 3D-vy).

QuoteTråkigt att spelet är lite för mkt åt arkadhållet. Kontrollerna är ganska kluriga också, för det är näst intill omöjligt att styra mer än en enhet i taget, med framgång. Där är tex Close Combat mkt mkt bättre.

Instämmer.... Hoppas dock att övning ger färdighet och att man kanske kan få lite bättre kläm på det efter ett tag.

/Christer (a.k.a KeyCat)
>> It's all about teamwork! <<

KeyCat

Glömde säga att ett annat spel som bör nämnas i detta sammanhang är Codename : Panzers...

 http://www.panzers.com/

Ganska likt SHoWW2 men ändå inte :p

Multiplayer demo finns att hämta här...

http://www.3dgamers.com/games/panzers/

/Christer (a.k.a KeyCat)

>> It's all about teamwork! <<