News:

No significant change

Main Menu

Galen

Started by look2, December 29, 2003, 00:44:20

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

look2

Nu verkar det som man har hittat rätt iallafall. Folk som spela flyg simulatorer och OFP hela dagarna, helt i min smak.

Tyvärr har jag inte flygit på flera år så ni kanske kan tipsa mig om någa bra simulatorer. Inte sugen på trafik flyg, vill flyga militärt. Verkar som falcon fortfarande är stort, men jag har kollat varenda dataspels affär, sökt igenom varenda sida på internet, kollat varenda hub på DC, tom sök på kazaa utan lycka. Samma sak med Fa-18. Vart får man tag på dessa nu för tiden?

***Look2 The OnE AnD OnlY***

look2

Hittade efter mkt klickande ea's webshop, där man kunnde handla lite av Janes spel. Men vilket är bäst FA18 eller 15 ?

TrakDah

Hej

Välkommen till vår lilla värld på internet :)

JF18 klår JF15 med hästlängder! Jag var ofta i kontakt med Matt Wagner då han utsetts som projektledare för JF18 och han var mycket mån om att i JF18 rätta till de fel som gjorts i JF15.

Det var några år sen nu, men det rörde sig om allt från flygmodell till avionik (som är störande nog saknar vissa viktiga funktioner i JF15 *)) och AI.

/TD

*) Om man kan tänka sig att pausa simmen för att ratta avioniken mitt i attackerna så är JF15 riktigt bra det med. Men man måste göra vidstående för att kunna använda t ex Mavericks som det är tänkt ur avioniksynpunkt.

look2

Oki..
Om man tänker på spelar då? finns det några som spelar fa18? gör ni det? eller är det bara falcon som gäller?

look2

Vart får man tag på falcon då? har letat som en tok men lyckas inte hitta det. Håller på att tankar lomac demon nu. Se om det går att spela på min dator, det ska tydligen vara gryyyyymt systemkrävande har jag hört

look2

Bor i Arboga, en liten stad som ligger mellan v-ås och örebro.