News:

No significant change

Main Menu
Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - ft

#2705
Helt andra saker /
February 14, 2002, 11:59:52
Ett decennium i punksvängen går inte obemärkt förbi. Punk och då helst det gamla hederliga '73-'84-stuket, Oi!, ska och reggae snurrar friskt. Ni som vet anar väl redan att det inte bara var tuppkam och nitpaj som gällde. Ingen idé att försöka förklara för de som inte redan kopplat för det blir så långrandigt... ;)

Cheers,
 /ft
#2706
IL-2 / CoD / BoS / Provflygning på gång
February 13, 2002, 14:54:31
Vi är några på SimHQs message board som tänkte ge oss på att lite mer systematiskt ta reda på prestanda för flygplanen i Il-2 genom att genom testflygningar ta fram i första hand SEP (Specific Excess Power) charts. Ni kan läsa mer om det på SimHQs anslagstavla. Jag tänkte att det säkert kan vara någon härifrån som är intresserad.

Mvh,
 Fredrik
#2707
Allmänt /
February 13, 2002, 13:26:27
QuoteOrginally posted by Mr Jim

            Märke och kvalite kan variera. Bryr mig mer om innehållet. Ett tips är att läsa reviews och liknande. Gärna höra efter med folk som äger moderkortet ifråga och ifall dessa har haft problem.

www.anandtech.com
www.nordichardware.com

Finns massor!

Abit KT7 rockar. Onboardgrejer skyr i alla fall jag som pesten. Även om de fungerar som de skall för sig så kan man ge sig f-n på att de hamnar i "intressekonflikt" med något man vill trycka i senare. Kör de standarddrivers är det mindre illa, kör de inte det så sitter man där och väntar på att tillverkaren skall behaga trycka ut uppdaterade drivrutiner när Pyttemjuk släpper något nytt elände som alla nya spel kräver och som gör 108,3% av världens maskinpark inkompatibel över en natt...

Ha det,
 /ft, Abit KT7, AMD T-bird 950, GF2MX, Fortemedia ljud
#2708
Om Nordic Simulator Group /
February 13, 2002, 13:02:27
Här med för den delen och gissningsvis lite varstans.... ;)

 /Fredrik igen
#2709
Om Nordic Simulator Group / Nordic SimulaRor Group?
February 13, 2002, 12:59:59
Så står det i alla fall högst upp i Il-2-forumet... ;)

Cheers,
 /Fredrik
#2710
IL-2 / CoD / BoS /
February 13, 2002, 12:56:39
Yak-3 har en sak som verkligen talar för dem - de är ruskigt vändbara! Man kan vara defensiv hur länge som helst och bara vänta ut ett misstag eftersom de är så hala. Har iofs inte flugit dem så mycket men jag var riktigt, riktigt imponerad. De är ju också förhållandevis sena. Hade lite problem att gå på offensiven i en Yak men det berodde nog mer på min egen ovana.

Raketer? Hmm, tror jag måste hitta flygtid ikväll! :D

    /Fredrik
#2711
IL-2 / CoD / BoS / Favoritkärra?
February 13, 2002, 11:22:00
Vad föredrar ni att flyga? Jag tycker mig se en viss övervikt av LA5FN?

Personligen sätter jag mig gärna i en Yak-7B, gillar hur den ser ut och hur den flyger. påminner om min gamla favorit P-40. Stor klumpig sak, inte snabb i vändningarna direkt och alldeles för lite ammunition för mig som lärt mig "spray & pray" i AH och WB och inte kan skjuta för fem öre... men den rollar rätt bra ändå och det är skönt när man nitar en Bf109 med kanonen!

Mvh,
 /Fredrik

(Åh, word wrap fungerar! :))
#2712
DCS / Flaming cliffs /
February 11, 2002, 20:33:06
QuoteOrginally posted by Jotte

            Om man är pessimist har man sällan roligt men man blir sällan heller besviken heter det ju. ;)

Nä exakt "hur" de modellerar beskrivs ingenstans men man ska nog inte gå och tro att det blir på F4 nivå, även om det i sigsjälv kanske blir riktigt bra ändå. :)

Har sett lite för många "simulatorer" med jävelsnygga screens och lite innehåll för att inte vara en smula skeptisk. Bättre att vara glad åt det man har än att gå och hoppas på det man kanske får, om vi nu skall prata om lycka. :)

(Ropen skalla, word wrap åt alla!)

  /ft