News:

No significant change

Main Menu
Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Streaker

#17
Allmänt / Edimensional
December 27, 2002, 20:44:13
Hej jag undraom någon vet om det går att köpa ett par av dessa glasögon eller liknande i sverige ???:D :D
#18
Om Nordic Simulator Group / Replying to Topic 'IRC?'
December 18, 2002, 22:54:31
Skitbra att det finns en kanal på Mirc!!
Det är ju lite status osså =)

:D :) :D

Griffin !! Såg att du använde en del Kväjk uttryck i en post ovanför.
Spelar du Quake ?? Finns det fler som gör det här ?? Vore kul o ta en match isåfall!!!!
#19
Jag är också grön på detta men jag har använder Cubase VST 3.0 och en guitarport från line6 att micka in gitarren till datorn med..... Gör som jag ladda ner skiten och läs lite i manualen så blir det riktigt bra faktiskt. Jag tycker nämligen att det är onödigt att lägga ut flera tusen på ett program, när man kan använda de pengarna till ett riktigt ljudkort istället.  ;) :D ;)
#20
ok men hur som helst måste jag kolla in lite hur radarn fungerar. Finns det någon sida i manualen om Bullseye och vad är bulleye igentligen???;) ;)
#21
 När jag nu äntligen fick ner några flyplan så blev det CTD haha va kul...:-(

:D ;) :) :D ;) :)

Jaja det känns som om jag får ta en titt på bullseye och radar... Nu har jag i allafall lärt mig att låsa HARMÃ,´s och bomba med CCIP... Ha det bra alla människor...

Jag ber 1000 ggr om förlåtelse för den första CTDÃ,´n som jag förmodligen orsakade. På nått sätt ska jag betala tillbaka min skuld.......
#22
Tackar för det snabba svaret men Ctrl sade att det inte fanns någon manual till HARM . Däremot har jag läst hans lista. Har du någon mer info om HARM så vore jag tacksam.

:)
#23
Jag körde en ccip träning nu och det var väl det vi höll på med förra gången online???
Jaja till saken hör det att ska man släppa single eller pair bomber. Jag försökte släppa en single men det gick inte.... Ska man alltid ha till vana att släppa pair om man har "material" till det..??:-OO      :D ;)
#24
ok:D