News:

No significant change

Main Menu
Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - HotShot

#9
Nice. Bra jobbat!

Kan du slå på funktionen så att man kan regga sig själv så kan det bli bättre.

/Hot Shot
#10
Om Nordic Simulator Group / Re: När två blir en.
September 28, 2007, 23:07:35
Grattis!
#11
Bilder att kolla på...









Håll tillgodo... ;)
#12
Aktiviteter / LAN / NOSIG's LAN -06
April 13, 2006, 23:52:34
LAN träffen är igång och alla har i stort sett kopplat in sina datorer.
Några har till och med kört ett antal provrundor med både Falcon 4:AF och iL2.

Vi kommer eventuellt lägga ut några bilder och inlägg under dessa dagar som LAN träffen pågår.
#13
QuoteOriginally posted by Doc


            Tjenis grabbar!
Kanon med switcharna HotShot.
Tyvärr funkar det inte alls med IL2 på virtuell server eftersom vi ska köra coop missions och då kan man inte använda den dedikerade servern utan måste köra en vanlig IL2 som server. Jag kan ta med samma maskin som sist problemet är bara att jag måste ha ett 3D kort PCI till den, sist lånade vi av Torsten men han använder väl dom nu kan ja tänka. Eddie, har du något?

Jaha. Okej, då lägger jag inte ner mer jobb på att skaka fram maskiner (servrar) samt att strula med installationer mm. Jag kan tillhandahålla 2 st Cisco switchar för utlåning under påskhelgen enligt tidigare inlägg.

Har även letat i gömmorna efter ett PCI grafikkort utan något lyckat resultat, hittade bara ett ti500 AGP som låg o samlade damm...

Annars finns där säker begagnade att köpa någonstans och nya vet jag att de finns att köpa enligt en snabb sökning på komplett.se.
#14
QuoteOriginally posted by Bax


            Ok HotShot jag tror jag hajjar. Fördelen är ju att man kan ha flera olika "servrar" på samma fysiska maskin. Jag tror det lämpar sig bättre för IL-2 som har dedikerad server. Då kan man ju starta flera games på samma maskin tex.
För falcon som inte är optimalt i nätverkshänseende och dessutom har ett rykte om sig att vara känsligt bör vi nog avstå.
Kommer vi att ha tillgång till internet via nätverket?
mvh
bax

Beklagligt så har jag inte möjlighet att ordna Internet hur mycket jag än vill. Reglerna är sådanna och de är otänjbara! X-(
#15
BAX, vill du ha hem den virtuella Falcon servern? I så fall kan jag packa ihop den o lägga den så att du kan tanka hem den o testa!

Man behöver installera WMWareWorkstation på maskinen och starta upp WMWare.
Därefter startar man den virtuella installationen där i o såser det ut som att man har ytterliggare en dator på nätverket. ;)

Kolla på WMWares hemsida för mer info (www.wmware.com)

PS IL2 servern fungerar tydligen enligt SweBeast o RedOne så den kan ni lira på för att se om det fungerar :D
#16
Jaha, då lägger jag inte ner mer jobb på servrar för spelen i så fall. :-/

Tänkte bara att det hade varit en smidig lösning och det sas ju innan att det inte krävdes speciellt mycket av dom. (Kan dock vara roligt att testa dom lite o se vad de går för)

Skall se om jag hittar en annan maskin som kan aggera filserver men det är tveksamt. Alt skulle man kanske kunna köra någon form av fildelning eller nått kanske, vad tror ni?
(Vad ärni ute efter?)

Har iaf skakat fram 2 cisco 2900 ISL-switchar (ca 24 portar) som vi kan låna.