News:

No significant change

Main Menu
Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Björn E

#17
Övriga/Gamla godingar / Replying to Topic 'E
July 02, 2006, 22:54:52
Det är inte så mycket att vi tar åt oss som stör oss, utan snarare att forumkrigarna vänder hela EVE-communityt emot oss. Lyckligtvis verkar åtminstonde delar av D2 vara vettiga.

Svårt att plocka ner POS utan mercs när vi inte har någon egen dreadflotta, och om NORAD hade PvP:at lite mer så kanske de hade upptäckt att det är väldigt, väldigt dumt att anfalla capital ships med andra capital ships ;) Jag måste säga att tiden jag spenderade i OR var bland den lustigaste jag har varit med om hittills i eve. Det är inte ofta man ser folk PvP:a i Thoraxer med en blandning av 200mm och 125mm railguns och sköldtank utanför alliansen NORAD :D

Jag kan hålla med han som gör kartan att vi för tillfället inte längre har någon betydande närvaro i OR.
#18
Övriga/Gamla godingar / Replying to Topic 'E
July 02, 2006, 20:37:41
Vår Käre Ledare är långt ifrån störd, och han är bara bannad från EVE-O forumen, inte från spelet. Problemet är att vi i Goonfleet kommer från ett oerhört hårt modererat forum där man i stort sett kan skriva vad man vill utan att trådar degenerar i e-penisstrykande och ryggdunkande bland någon sorts forumelit á la "z0mg coonfleet more like lagfleet lol"-tråden där D2 desperat försökte rädda sitt goda rykte efter att ha förlorat 10 capital ships till oss genom att anklaga oss för att medvetet skapa lagg.

Det jag finner särskilt pinsamt för D2:s del är att de med största sannolikhet har spioner i goonfleet som vet att det bara är rena lögner de spyr ur sig och att några ordrar av det slaget som antyds i tråden aldrig har givits, vare sig på vårt forum, i vår wiki eller i spelet.

Det har varit enormt givande för oss att gång på gång ge spelets näst mäktigaste allians en blodig näsa, men lite av glädjen i segern försvinner när vi blir anklagade för att fuska bara för att vi inte har tillräckligt med skillpoints för att prickskjuta med battleships från 200km men ändå vinner, trots att vi under POS belägringarna endast har haft c:a hälften av D2:s numerära styrka.

Tänkte bara att jag skulle skriva det så du får se situationen från den andra sidan också :)
#19
Nu har vi sovereignty:

#20
Och angående Remedial, så har han nyligen blivit bannad från EVE-O forumen eftersom han drog ett Tjernobyl-skämt i en Red Alliance-tråd. :D
#21
Övriga/Gamla godingar / Replying to Topic 'E
July 02, 2006, 12:50:27
Hehe oroa dig inte, när vi är färdiga med att krossa Tysken i Cloud Ring så ska jag se till att komma och hälsa på, särskilt nu när vi får en bas lite närmare er :D Jag måste ju utkräva hämnd på tyskarna för att de slog ut oss ur VM. Du borde komma och hjälpa dina allierade i D2, slagen här är oerhört roliga och blodiga, till skillnad från Outer Ring.

SCHILDBOOSTERN AKTEIV!
#22
Jag tänkte kontra med att länka till min hittills enda kill mot NORAD, men ert killboard verkar inte visa era förluster, eller så är jag för dum för att hitta hur man får fram dem :(

Hehe ja, vi får mötas ute i rymden nån gång och pew-pewa lite på varandra. Vad heter du i spelet?
#23
Nu har jag börjat transportera upp lite skepp till Outer Ring, hoppas vi får träffas och panga lite på varandra någon gång. Måste dock säga att det är lite tomt här ute när man är van Syndicate med 150+ goons i local jämt. Enligt eve-o sidan har NORAD c:a 500 medlemmar, men var är alla? Har ni redan stuckit till Jita och börjat suga veldspar? :D
#24
Bjorn E, jag har dock inte kunnat vara med att kriga något ännu eftersom verkliga livet har varit lite i vägen.