News:

No significant change

Main Menu
Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Wahrborg

#33
Ahh, GT Legends e ju ett kanon spel! Är inbiten racingfan själv, både irl och i den virituella världen. Har väntat i evigheter på en Rallycross sim, men intresset för det verkar inte vara tillräckligt för att nån av ni stora att göra en :-/
#34
De funkar bra. Dock så strular tidsskillnaden till det endel, så det blir det väldigt mycket sena timmar på Teamspeak, och stora mängder filöverföringar på ICQ. Vad sysslar du med för "spel" då? :)
#35
Programeraren/Chefen bor i callifornien, Marknadschefen i Tyskland, Han som snickrar modeller e från Norge, sen e vi andra dödliga utspridda lite över hela världen. Australien, England, Tyskland, Frankrike, USA, Sverige osv :)
#36
^LoBo^ , e de här du håller hus!? :D  Hoppas du beställt PE och kommer tillbax till dom virituella slagfälten i SB land ;)
#37
Hej allihopa. Ser att det verkar som det blir endel svenskar som kommer köpa SB Pro PE. Själv har jag varit medlem av utvecklingsteamet för SB ett tag nu och sysslar med att göra kartor, terräng, scenarion och beta-testa i allmänhet. Hoppas några av er köper simmen så vi får lite svensk tillströmmining! :)