News:

No significant change

Main Menu
Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Slammer87th

#185
Jag kör RealSimulators FCC och är oerhört nöjd med Cougar i moddat skick! Precisionen och känslan är helt suverän. Det lilla jag kör prop tycker jag det är helt ok även om jag sannolikt hade lutat mer åt ü-modden om det var huvudsakligen prop som gällde!
#186
Andreas,

TrackIR är suveränt! Jag köpte pro på rekommendation från några som hade kört bägge varianterna och påstod att upplösningen i pro gav bättre känsla/kontroll!

Control får protestera om du inte håller med :)

Beträffande HiTiles så tycker jag det är en avsevärd förbättring i BMS och det borde ge ungefär samma resultat i AF!

/slammer
#187
Det kan man nog säga! Det "åker in" två st JetCat P200 - thrust 45Lbs at 112000 RPM for the bargainprice of $4,995 a piece..... och sambon tycker det är dyrt med lite simprylar som t.ex. en FCC-moddad Cougar :D
#188
Falcon 4.0 / Replying to Topic 'Användning av HARM'
September 21, 2005, 10:29:25
Den är inte snäll BAX, har din mamma inte lärt dig att man skall vara det :p
#189
Falcon 4.0 / Replying to Topic 'AIM-120 användning'
September 05, 2005, 19:22:03
Nejdå, TMS right funkar direkt men när tracklistan byggs automatiskt så görs det baserat på range. Eftersom det inte alltid är range som avgör vad du tänker skjuta på kan du behöva "bygga om" listan för att TMS right skall bugga din tilltänkta nästa 120-mottagare.

Jag refererar till BMS och har ingen erfarenhet av AF, även om skivan har stått i hyllan sen release :p
#190
Falcon 4.0 / Replying to Topic 'AIM-120 användning'
September 05, 2005, 18:07:04
Tjena boys,

CRM-TWS som aldrig "pausar" radarn på målet kan bygga tio trackfiles i en lista. Du buggar en track genom att antingen designera buggen eller genom TMS höger som då buggar högst prioriterade track. TMS höger igen stegar buggen till nästa track i listan.

Första TMS down från STT skickar tillbaks radarn till buggad track, nästa TMS down droppar  buggen men behåller listan, tredje TMS down droppar alla trackfiles och börjar bygga om listan medan fjärde TMS down skickar tillbaks radarn i CRM-RWS mode.

Genom att i TWS mode i tur och ordning bugga tilltänkta mål (om dessa inte sammanfaller med range vilket är default) så att trackfile listan sorteras om, kan du skjuta en 120 och vid pitbull genom TMS höger bugga nästa tgt i trackfilelistan och nytt 120 skott. Skulle tro att detta är snabbaste sättet att skjuta när det drar ihop sig. Ibland kan det annars vara lite körigt att från STT hitta korrekt tgt, särskilt med tgts sorted within a flight.

I RL har i alla fall MLU också en Two Target SAM som är en primär search submode som ger dig möjlighet att tracka två mål samtidigt som du behåller en RWS scan volym på det andra icke buggade målet.

Utan att veta mechanization i detalj så kan jag misstänka att Two Target SAM är att föredra eftersom den har tätare uppdatering genom att den koncetrerar sig på bugged tgt och volymen kring non bugged tgt. Skulle också tro att även Two Target SAM ger dig möjlighet att med TMS höger växla buggen mellan två tgts och därmed komma till snabbt skott efter första pitbull. Det känns som att detta skulle kunna vara preferred launch mechanization för multipla 120 med viss bibehållen SA BVR.

Eftersom det här inte är det "host host" mest öppna samtalsämnet bland RL drivers så får vi väl gissa lite också ;) Mycket av oavanstående förändras i och med mjukvaruuppgraderingar på såväl plattform som vapen. Vi kan nog utgå från att nuvarande versioner ger möjlighet till rippel 120 skott med inflightupdates till flera missiler utan att behöva vänta på att första 120 går pitbull. Skulle bli förvånad om inte detta gäller både Two target SAM och TWS mode!

Crossing fingers för att "grabbarna" fixar till en del av det här till kommade release ;)


Filur - med låsknapp antar jag du menar TMS up (designate) som är upp på fyrvägsswitchen (höger tumme) närmst weapons release knappen på stickan.
/slammer
#191
Tjena boys !

Det är hög tid att tacka för ett bra LAN och trevliga nya bekantskaper :)

Att dessutom lära lära sig nya förkortningar som OFP och IL2-AEP-PF var också riktigt kul! Nåja, om inte helt nya så i alla fall hur kul det kan va med annat än spetsiga flygmaskiner som omväxling :D

Saknade givetvis lite bra F4 men det skyller jag på Control ;)

FMTS var absolut topp för ett arrangemang som detta -  enda synpunkten skulle väl vara att skaffa bättre tak till nästa gång - kan också bero på kvällsbrisen på lördagen :p Skämt åsido - hatten av för arrangörerna big time!

Vindstilla  utan nederbörd och ny skjutintruktör så skall jag också följa med till skjutbanan nästa gång (inget personligt Doc ;))



På måndagen hade jag en tuff tur med ett tretimmarspass i en Hkp9 med 35-40 knop i byarna. Med grabbar som är vana vid NOE-flygning så var det tur att åksjukeanlagen inte är starka och att middagen intogs efter flygning!

Ser fram emot nästa Nosig LAN !

//Slammer

#192
Tjena.

Efter att ha träffat Control, Bax och Maverix under 87th StrayDogs LAN nyligen i Danmark så ville jag droppa in säga hej och att det vore toppen om det finns möjlighet att delta i ert LAN i Januari!

Med hemmabas i Växjö och Halmstad blir det inte direkt mindre attraktivt ;)

/slammer