News:

No significant change

Main Menu
Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - TexMurphy

#17
Kanske var så att du missade att varje vinkel som finns i vy systemet kan sparas individuellt för varje plan. Vy systemet är 100% 6DOF vilket gör det ruskigt grymt med TrackIR och Vector Expantion. Men även för klassiska POV vyer. Så flyger man ett plan med en fågelbur så ser man till att justera sina vyer så att metal skräpet skymmer så lite som möjligt och så sparar man.

Rockar kan jag säga.

Jooo o sen en grej till... det inbygda radio systemet... två röst kanaler.. en som bara går till dom som är i ens närhet och en som man kan ställa in på en godtycklig frekvens. Oslagbart när man kan med röst kommunisera med alla i spelet.

Tex
#18
Beror på vad man är ute efter.

Tycker själv att AH har större variation på spel möjligheter än Il2. Main Arena (capture the field), Axis vs Allies Arena (tids enlig dogfighting arena med rotterande flygplans uppsättning), Special Events Arena (Stora och små Scenarion). Igentligen enda som saknats för mig är ett uppdrags och kampanj baserat spel alternativ, vilket nu kommer med Combat Tour.

Det som många hängt upp sig på genom åren har dock varit den bristande grafiken. Visst det är inte il2 men för mig är grafiken, så länge den är funktionell, sekundär.

Dock så slår AH2Ã,´s vy system alla andra WW2 sims med häst längder. Detta är för mig en av dom absolut viktigaste faktorerna då SA är så jäkla viktigt i just WW2 simulatorer. Jag får klaustrofobi i Il2 och det är igentligen den största orsaken att jag itne spelar det längre. Även nu när flyg modellen i il2 äntligen är på par med ah2, fattar inte att det tog oleg sån tid att lägga till torque. Än mindre fattar jag att det blev sånt gnäll när han gjorde det.

Igentligen enda jag saknar i AH2 som il2 har grymt mycke bättre så är det skade modellen.

Tex
#20
Tack så mycke...

Hmmmm för mig är det inte antingen eller när det gäller AH2 och IL-2. Det är ju två helt skillda spel. AH2 är ju helt överlägset när det gäller online spel, både som spel och pilot kvalite. Il2 är grymt bra single player spel men multiplayer är inte så mycket att hänga i granen jmf med AH2.

Dock skall det bli intressant att se vad Pacific Fighters har att erbjuda i mp spel.

Tror dock inte att PF kommer stå sig mot AH2: Tour of Duty när det väl kommer ut. Men det är ju ganska lång tid kvar.

Tex.
#21
Övriga/Gamla godingar / Tjena... AH2 någon?
October 11, 2004, 13:27:30
Tjenare.

Undrar om det är någon i NOSIG som flyger Aces High?

Själv spenderar jag 90% av min flyg tid i Aces High och övriga 10% i Il-2.

Tänkte se mig omkring bland de svenska virtuella skvadroner som finns om någon flyger just AH.

Tex