News:

No significant change

Main Menu
Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Nauwa

#185
Allmänt / Replying to Topic 'Viggensimulatorn'
December 13, 2004, 15:19:47
Tackar, tackar, men några riktiga flygplan vill jag inte bygga, jag har inte tålamod till det, dom ska flygas och jag skulle inte kunna hålla mig från provturer innan det blev färdigt.

Nauwa
#186
Allmänt / Viggensimulatorn
December 12, 2004, 22:43:29
Så, nu har jag byggt lite igen, bilder finns på hemsidan http://mobil.flygsimulator.se

Nauwa
#187
Försökte febrilt posta här med en bild på AJ37 simulatorn, men lyckas inte bifoga bilden.
samma bild och mer info finns på http://mobil.flygsimulator.se

Nauwa
#188
Cockpiten har nu hittat ny ägare, så nu kan jag börja montera ihop min AJ37 cockpit, golvet till den anlände samtidigt som den gamla cockpiten åkte ut, vi fick också fart på belysningen i instrumenten i går kväll.
#189
Jaha, så det var menat som ett skämt?

Nåväl, jag är nog lite för seriös med mitt simulatorbyggande för att platsa på detta forum, jag tackar för min snabba visit här och söker mig tillbaka till de andra mer seriösa forumen för cockpitsimulatorbyggare
#190
Horizon !

Jag som är ny här på forumet skulle gärna vilja veta vad du har för typ av simulator, den måste vara nått i hästväg eftersom du kan dömma ut min gamla trotjänare totalt.

Johan
#191
Allmänt / Replying to Topic 'B
November 24, 2004, 22:11:13
Måtten står överst i denna tråd
#192
Jag har ännu inte gjort mig av med den, snön kom så det blev ingen tur till soptippen förra veckan. Så om någon vill ha den så är det bara att hämta cockpiten. Annars åker den ut på altanen i vinter för transport till soptippen i vår.