News:

No significant change

Main Menu
Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Horizon

#25
Jag tycker att han som pratade i den första videon var rätt störig. Orkade inte lyssna klart efter 45-50 minuter. Lite korstågsvarning och tydligt biased ("jag borde veta, för min pappa flög faktiskt F-16 i Israeliska flygvapnet!"). Hade han taggat ner lite och inte talat i en sån nedlåtande ton, hade det varit bättre.

Ryssen var intressant att lyssna till, men jag kom bara ca. 10 minuter in idag.

Edit: Kollade lite till på första videon och blev ännu mer irriterad. Många av hans argument för F-35 saknar han källor för, annat än "för att en av testpiloterna sa det", eller "en journalist som besökte Lockheed Martin sa det". En hel del av argumenten baseras på siffror, inte vad som framkommit vid flygning i det som vi kallar för verkligheten. Att han sen svär och håller på gör inte det hela bättre. Han pratar om "Flanker and Fulcrum fanboys" i början, jag undrar vem som är en fanboy egentligen.

Inte för att jag tar Pierre Sprey i försvar, han kryddar säkert sina påståenden en hel del, men ska man bemöta hans kritik av F-35, får man göra det på ett lite mer seriöst sätt.
#26
World of Tanks / Re: WoT - onlinedatingtråden
March 06, 2017, 09:34:23
Quote from: NeoBlood on March 05, 2017, 19:42:42
Allt eller inget  :)

Hehe, rätt talande för oss båda.
#27
World of Tanks / Re: WoT - onlinedatingtråden
March 05, 2017, 10:56:12
Tack för trevligt samkväm igår kväll. Vi ägde ju... stundtals. Horajson i en T110E5, Neo i en T57 Heavy och Fluff i en F-15C. :)
#28
Helt andra saker / Re: Filmtråden
March 03, 2017, 21:25:33
Jag läste fram till spoilervarningen. Vill inte veta något. Har ju läst en bit i första boken på mobilen, men jag undrar om jag inte ska ta och köpa dem på Bokus istället. Det är något särskilt med en vältummad bok. Har lagt de första fyra i kundkorgen... :)

Såg förresten ett Youtubeklipp där de pratade om att författaren är två författare och att det hela startade som en värld för ett rollspel/brädspel, typ. Efter att de två herrarna kommit en bit insåg de att det hela skulle kunna bli en bra bokserie. En skriver historien om Holden och hans besättning och den andre om allt annat runt omkring, sen ses de med jämna mellanrum och väver ihop allt. Låter som något jag skulle kunna tänka mig att jobba med. :)
#29
Helt andra saker / Re: Filmtråden
March 02, 2017, 21:59:26
Ni kollar väl? Shit vad spännande det börjar bli. Det är lite som Game of Thrones, man vet inte riktigt hur det ska sluta eller vilka som får stanna i livet. :)
#30
Helt andra saker / Re: Filmtråden
February 07, 2017, 22:13:01
The Expanse visas på SyFy Channel. Netflix köpte in säsong 1 i efterhand.

Ujuj, såg precis S02E02. Mumma! :)

...och nyss avsnitt tre. Det börjar bli riktigt spännande och samtidigt sjukt irriterande att man inte kan kolla hela säsongen på en gång, som på Netflix.

Luppe, du som är inne på bok tre, hur är böckerna i jämförelse med tv-serien? Jag har en konstig känsla av att man inte riktigt får samma känsla i böckerna (har ju bara läst en bit in i första boken), när man inte har ansikten, musiken, ljudeffekter osv. Rekommenderas böckerna framför serien? Kanske en konstig fråga... oftast säger man ju att böckerna är bäst. :)
#31
World of Tanks / Re: Replays
February 07, 2017, 22:09:42
Det är nog bara jag som fortfarande kör WoT regelbundet. Jag brukar lägga mig på NoSiG Mumble då och då, men det är ganska ensamt där. Du är välkommen, jag kan behöva en till i min platoon. :)
#32
Helt andra saker / Re: Filmtråden
February 04, 2017, 22:40:58
Första två avsnitten av The Expanse S02 är visade. Såg precis det första och det fortsätter i samma fina stil och nu med introduktion av lite nya karaktärer. *tumme upp*