News:

No significant change

Main Menu
Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - S_Z

#9
Övriga/Gamla godingar / Replying to Topic '
April 29, 2005, 03:23:06
Schysst :D

Ser dock ut att kunna påfresta grafikkortet en hel del...
#10
Övriga/Gamla godingar / Replying to Topic 'WSO'
April 19, 2005, 15:50:18
Jag skjuter så gott som alltid så torpederna får gira nästintill 90 grader :) Lägger oftast mig parallellt med målen (en bit framför ifall avståndet är stort), mycket enklara att bedöma avstånd, hastighet och AOB då tycker jag. Och så är det även enkelt att hålla konstant avstånd vilket är bra när man kör manuell TDC.

Jag använder bara WSO för att identifiera målet. Annars använder jag anteckningsblockets funktioner (sitter inte och plottar och beräknar hastighet själv alltså). I början missade jag ofta men nu går det riktigt bra. Jag tycker det är klart roligare att få jobba lite för träffarna än det var att köra helt automatiskt. Större risk att man missar med det är samtidigt roligare när man får in en fullträff. :)
#11
Jo, det är riktigt beroendeframkallande :)

Man får gör som nån i den här tråden, avinstallera det för att få nåt gjort :D
#12
Såg den här länken borta hos Frugals (i Falcon4 forumet konstigt nog...), kanske inte är ny men om nån inte sett den så:

80 Mb stor video
#13
Visst är nog grafiken en stor anledning till att folk blir intresserade men Lock-On har ju också väldigt bra grafik för att vara en simulator och skalbart vad gäller svårigheten men lär inte sålt alls lika bra skulle jag tippa. Iofs så var/är Lock-On extremt krävande för datorn vilket kanske skrämde bort en del folk.

Det jag gillar med SH3 är att de lyckats få till en riktigt schysst atmosfär, jag får kraftiga ââ,¬ÂDas Bootââ,¬Â vibbar av det (att jag har ââ,¬ÂDas Bootââ,¬Â soundtracket spelandes på grammofonen gör ju sitt också kanske :D )

Sen tror jag att folk gillar det här med att kunna se sin besättning bli bättre och mer erfaren (det gör jag i alla fall :) ) och möjligheten att kunna uppgradera sig vad gäller båten.

För mig personligen vägde den dynamiska kampanjen också mycket, tveksamt om jag hade köpt spelet med endast skriptade uppdrag. Jag gillar Lock-On men kampanjsystemet med skriptade uppdrag gillar jag definitivt inte. Känns inte som man är med i ett större sammanhang, flyg lite utanför uppdragsområdet så är det helt dött. Sen det att när man har kört ett uppdrag en gång precis vet var fienden kommer dyka nästa gång man kör det gör inte saken bättre.

UBI verkar redan ha planer på ett SH4 så de måste vara nöjda.
#14
Ja, det har pratas en hel del på diverse forum om hur SH3 säljer och det verkar sälja riktigt bra i flertalet länder. Måste säga att jag är lite förvånad med tanke på vad det är för typ av spel, inte direkt det mest actionladdade man kan tänka sig. Av döma av de som skriver inlägg på SH3 forum runt om på nätet så verkar många som köpt det aldrig kört en ubåtsimulator förut. Riktigt kul att det går så bra tycker jag. Bådar gott för framtiden. :)
#15
Kul läsning :) Sån hjälp hade inte jag på väg hem genom engelska kanalen från min senaste patrullering. Lyckades undkomma helskinnad med det gick inte snabbt. Vart mycket ââ,¬Âsilent runningââ,¬Â.

Vad gäller konvojer så fick jag min första rapport om en stor konvoj just på senaste uppdraget. Det var ca 20 stycken skepp av alla olika typer, en härlig syn :D Jag är i början av 1940 så konvojen hade inte mycket till eskort, endast en destroyer. Fick med mig en hel del skepp, inklusive destroyern (pga en AI miss, han sköt en av sina egna istället för mig vilket gav mig chansen att sänka honom).

Måste säga att jag är väldigt imponerad av den dynamiska kampanjen i SH3, speciellt med tanke på att den var nåt dom la till när spelet nästintill var färdigt som jag förstod det. Tycker den känns ganska ââ,¬Âlevandeââ,¬Â. Gillar som ni säger det där om att fartygen (och flyg) verkar ha kontakt med varandra och hjälps åt. Blir man sedd kan man räkna med att få det hett om öronen.  
#16
QuoteOriginally posted by Jotte


            Enligt uppgifter på SimHQ så bjuder inte detta demot på något egentlygt nytt.  Sant elelr inte vet jag inte. Kan ju tänkas att ED vill ha ett "eget" demo istället för de som släptes under UBi tiden.
Nja, man får ju inte testa Su-25T men däremot den gamla Su-25 som också har den nya avancerade flyg/fysikmodellen. Så visst erbjuder det något nytt.