News:

No significant change

Main Menu
Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - S_Z

#49
Det betyder att de bara skickar inom UK. Jag gav upp försöken att köpa det via ebay, fick tag på det på ett annat sätt om du förstår vad jag menar. Skulle fortfarande väldigt gärna vilja ha boxen med tjocka manualer men tänker inte köpa det från utlandet. Hoppas på att hitta det i begagnat hyllan i en spelbutik nån gång men chanserna för det känns ytterst småââ,¬Â¦    
#50
Måste säga att det är väldigt trevligt att se att ED inte bara fixar buggar i patcherna utan även lägger till nya funktioner, det är långt ifrån alla spelutvecklare som gör det. Patch 1.02 verkar mycket bra om man läser ââ,¬Âfix-listanââ,¬Â. Gillar speciellt det där med att A-10 nu kan använda sin gatling gun oavsett vilket AA/AG mode man har inställt samt att de ryska planen nu har CCRP. Ser klart fram mot denna patch!

Jag har väl inte några direkta önskemål på vad som mer skulle läggas till förutom det att jag hoppas att de fortsätter att göra planen mer ââ,¬Âtrue to lifeââ,¬Â (då speciellt de ryska som vad jag har förstått är längre ifrån verkligheten än de Amerikanska).
#51
QuoteOriginally posted by TrakDah


            Det Octav påstår stämmer inte. Jag har just fått det relevanta stycket ur MiG-manualen översatt och detta är det svar jag fick
QuoteFrågaOK, so my Q is: what happens if you have a locked target and roll more than 120 deg?
Svar Well you should loose lock. But it may be less if the target is offset to either side, you only need to roll 65 degrees. The radar is only stabilised at +/-65 degree in horizontal and -36 to +56 in vertical

Octav är inte helt oväntat inte den ende som känner till dessa dokument, och de och många fler har funnits i ED:s ägo i flera år. Kom ihåg att första Su-27 Flanker initialt var en beställning av ryska flygvapnet på en billig PC-baserad stridstränare!
Några i Beta kan också ryska och har även de läst dessa dokument i flera år (inte så underligt: se bara hur vi roffar åt oss allt som är Gripen-relaterat).

Så, lita inte på Octav rakt av bara för att han verkar säker. Mycket han säger stämmer men långt från allt.

/TD
Hmm, vet inte riktigt vad jag skall tro ärligt talat. En sak bara, om det nu står i Mig-29 manualen, som Octav har och som även ED har haft tillgång till förmodar jag, att det är vid 120 grader som det börjar hända saker varför har då ED valt 110 grader istället? Verkar ju dumt... :-/
#52
QuoteOriginally posted by BEQ


           
QuoteLike the real aircraft, Russian aircraft will now lose radar lock if they roll more than 110-degrees

Skulle var intressant att se en källa till ovanstående


/BEQ

Det stämmer inte. Allafall inte om man skall tro en person kallad Octav borta på det officiella lo-mac forumet. Jag har läst hans tidigare trådar och han verkar helt klart veta vad han pratar om. Så här säger han om det:

- Radar loosing lock when aircraft is banked more than 110 degrees
False - the radar is incapable of maintaining a horizontal scan pattern when the aircraft is banked more than 120 degrees (NOT 110), or pitching up or down more than 30 degrees, and it will start to scan an oblique scan pattern, which will still provide reasonable data.
When the radar achieves a lock, it will maintain that lock (if the return signal is within the limits) regardless of the bank angle, within the -65/+65 degrees, horizontally, and -36/+56 degrees vertically.

Här finns hela tråden (han tar upp fler saker angående de ryska planen) om ni är intresserade.
#53
Vore det inte lämpligt att ta bort de där fyra rektanglarna från HUD:en i fall om de nu inte uppfyller någon funktion och inte finns på de riktiga planen?  
#54
Köpes och säljes / Falcon 4 köpes...
February 20, 2004, 21:00:17
Någon som har ett Falcon 4 ex liggandes och samlar damm? Hade tänkt vänta på Falcon 4 Gold men det känns som det kan ta evigheter innan det blir klart så jag försöker få tag på ââ,¬Âvanligaââ,¬Â Falcon 4 så länge.
Det var ingen lätt uppgift direkt, budgetvarianten säljs inte längre i butiker och de flesta exemplar som säljs på ebay är ââ,¬ÂUK onlyââ,¬Â (vill inte köpa ifrån USA):-(
#55
QuoteOriginally posted by F16_Filur


           
QuoteThere simply IS no sweep anymore - the scan mode has been removed and replace with a combination of the scan mode and track while scan modes.

Thread
mm, läste det.

Måste säga att jag är ganska besviken på lo-mac. Visst, det är roligt som flygspel (härlig fartkänsla när man flyger lågt t ex) men som stridsflygsimulator är det sämre tycker jag. Verkar inte som några av planen (F-15,Su-27/33 eller Mig 29:an) är speciellt trogna verkligheten vad gäller radarmodellen även om F-15Ã,´s verkar bättre än de ryska planen. Hade hoppats på lite mer efter så lång utvecklingstidââ,¬Â¦
Ser fram mot Falcon 4 Gold, nog mer min smak.
#56
Tjena,

Tänkte höra om du (TD) vet något mer om den här med ekot som ligger kvar för länge på HUD:en? Som det är nu så är ligger ju "blipparna" konstant på HUD:en så scanbar:en på högra sidan är ju som Filur säger bara kosmetisk. Är det en bugg eller har de helt enkelt tagit bort den funktionen?