Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Salsam

Pages: 1 ... 73 74 [75]
593
IL-2 / CoD / BoS / Replying to Topic 'Spelat lite i mellan'
« on: January 05, 2004, 14:07:04 »
Men AI TG är ju det ända skyddet man har som bombare... man är nog lätta mål som det är, stora och långsamma.
Det skulle bli oändligt mkt tråkigare att flyga attack/bombplan om man inte fick hjälp av dem.
Fast jag kan hålla med om att de ibland är lite väl snabba i reaktionerna :-/ och Ju 87orna har ju faktiskt bara 1 till 2 7.92mm Mgs att försvara sig med och de verkar väldigt effektiva mot flygplan, ibland mer än 20mm :-OO
Kanske skulle det bli bättre om en kompis skulle kunna TG åt en iställer för AIn?

Men sen tror jag att det ligger mkt bakom hur man anfaller dem. Flyger man upp rakt bakom dem (där de flesta TGs sitter och oftast flest Mgs) och lägger sig när så får man ju faktiskt räkna med att bli träffad... De som tillverkade planen var ju inte dumma de heller, de vet ju var fienden anfaller ifrån lättast.
Flera gånger när jag tittade bakom så var ni så nära rakt bakom att ni fyllde min skärm, och då är det inte så svårt att träffa motor och cockpit med en Mg.
Jag och Saslam gick oftast ner lågt för att minska möjligheterna för jakt att anfalla oss underifrån där vår TG inte når dem.

Vänta bara till B-17 och B-25orna kommer :D då blir det bomba av!

BTW så suger det att det är piloten som bombar när man multicrewar... tycker det skulle vara skytten!

594
IL-2 / CoD / BoS / Replying to Topic 'Spelat lite i mellan'
« on: January 05, 2004, 00:04:23 »
Och var hittar man dessa "tydligt fabrikerade filmerna" som natruligtvis måste gjorts i "progaganda/demoraliserande syften" som det pratas om? :-OO

FB är ett mkt bra spel som har mycket av det WW2 Online (www.wwiionline.com) saknar gällande flyg modelleringen, men så har det alla (andra) dimentioner också :D
Där flyger vi nästan uteslutande Ju- 87- B2 och man kan välja mellan att multicrewa med en annan spelare eller flyga utan tailgunner (läs man får hoppa bak och skjuta själv).
Det stora aha upplevelsen var hur mycket säkrare man var när vi flög tillsammans i tight formation och utnyttjade sina tailgunners!

Det måste jag säga - TAIL GUNNER POWER! they rule!

Fick 4- 5 nerskjutningar tack vara min AI TG, fast det förstås den är ju inte helt bra och skjuter bara korta skurar även om planet är 50m bakom och fyller siktet, då får man hoppa bak och hjälpa honom lite. Det innbär ju förstås att ingen flyger och då slutade det ibland med att man flög i backen.
Vi skulle döda för att få AI TG i ww2ol :D

Dock måste medges att till och med Hans- Ulrich Rudel blev nerskjuten 30 ggr och blev till och med av med ena benet men flög ändå :-OO
Stukan funkar mkt bra när vi har jakt skydd och när man har lokalt lufthärravälde, slår ut allt LV på ett flygfält på en runda med en rote Ju -87-D3, men de är trotts allt inga jakt kärror och inte särskillt snabba heller :-/

Hade iaf mkt roligt, dock saknar jag mer båt anfall Ctrl, jag vill ju sänka "Marat"!

Check Six!

595
IL-2 / CoD / BoS / Landskamp
« on: May 24, 2003, 23:18:45 »
Tjenare alla!

Någon som är intresserad av att piska Finland i IL2FB landskamp!?

Går just nu på Militärhögskolan i Halmstad och har där genomfört ett internationellt symposium med ett antal utlänska kadetter. Danmark, Finland, Tyskland, Frankrike och Turkiet var representerade där. Själva symposiet var kanske inte av speciellt intresse för er här MEN jag hade en Finska kadett inneboende hos mig under 1 veckas tid.
För att göra en lång histora kort så visade sig att han med flera kadetter i det finska flygvapnet hade ett uppkopplat LAN på basen.
De flyger mest F4 och IL2 FB - och efter att ha berättat om er så vill de ordna en landskamp mellan sverige och finland (som revange för hockeyn?) i främst IL2FB

Så.... någon intresserade av att genomföra något sådant här över Internet? Hör i så fall av er till mig så kan skall jag lösa kontakten.
Kanske det skulle passa bättre med F4? I dont know...

Ville bara kolla intresset...

Check six!

/Salsam

Pages: 1 ... 73 74 [75]