News:

No significant change

Main Menu
Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Salsam

#585
haha ctrl

Antar då Magnus att du husserar bland de där TK37orna? Stort S! till dig isf

Jag kommer att kolla upp ytterligare ang. filmerna, men vad jag har förståt så är filmerna i sig inte hemliga eller någon restriktion på, de togs fram av en officer till deltagarna av Elite, tillsammans med lite bilder från övningen... de bilderna kanske jag postar snart ;)

Övningen var iaf skit bra och väldigt lärorik, dock tycker jag det kunder flygits lite "hårdare och tuffare" som under Focus :D
#586
Tillsvidare ber jag då er att inte sprida informationen vidare och tabort den tills vi rätt ut allt detta ordentligt :-OO *nervös*
#587
Jag ber er om ursäkt för det fakta fel som framgår i posten... Och no offence taken Magnus :D
Var lite trött och stressad på morgonen när jag postade inlägget. Bara så glad att jag kommit på att det faktiskt gick att posta filmer.
Jag deltog själv som Kadett under övningen och fick inte själv delta under debriefingarna och genomgångarna efter utan fick bara den "sålade" informationen på kvällen.
Ja Magnus har helt rätt, 18 nationer och inte 13. Och LvKv glömmde jag helt enkelt bort, trotts att jag såg den nästan varje dag :-/  Sorry alla LvKv killar ;)
Och Ja, det var en hel j-vla massa Lv system på väldigt liten yta... men de gjorde ett gott jobb i att samordna det hela, om man inte räknar holländarnas Patriot då ;) ;)

Helt rätt ang. Tk37orna - Det kanske inte bör diskuteras här, dock inte vad jag vet hemligt med att det är "bra skit" ;)  Och där slutar jag den utvärderingen :D


Kunde du inte hitta någon bättre bild Obizz? :-( ;)

Ive put a hold on the movies until further investegations are carried out ;)
#588
WWII:Online / Screens
June 11, 2004, 11:39:58
Tänkte bara jag skulle smälla upp lite screenshots från spelet så ni få en hum om hur roligt det är :D



Uppladdning vid en Forward Base inför ett anfall mot en Brittisk stad


Luftstrid någonstans över Belgien


Sista sekunderna för en Fransk soldat...


Destroyers som eskorterar ett trupptransport skepp undersöks av en Bf- 109E


Aj aj aj, luftvärnet är inte att förakta. Stuka coming down!


Med nya skade modelleringen har spelet lyfts ytterligare.
#589
Flygplankort - Media / Elite 2004
June 11, 2004, 08:44:21
Efter att ha varit över trött och seg i huvudet, fick jag inte ihop det där med FTP och filmerna. Efter ha sovit på saken :-Z visar det nu sig att det inte är några problem alls :-OO att visa er filmerna.

Elite 2004 är en joint övning där flera länder övar dubbelsidigt med både luftvärns- system och EWA/SEAD- flygplan mot varandra. Lite som Focus övningen som genomförs inom Sverige.
Detta året ställde 13 länder upp, vissa bara med flyg och andra med Lv- system. Någon nation var bara med som observatörer inför deltagande nästaföjlande år.
Sverige deltog med 2 TK 37or, 2 Rbs 90, 2 PS-90 och ett IlLv (Insatsledning Luftvärn).
Övrigt fick vi chansen att titta på massor av Lv system, allt från Stinger till Patriot system (vilket kanske var mest imponerande för oss svenskar då vi saknar långräckviddigt luftvärn)
I stort gick övningen ut på att Luftvärnet skulle skjuta ner flyget :-OO och flyget skulle genomföra stör uppdrag (medans andra gick in och bombade simulerade mål inom området) men oxo rena SEAD/DEAD uppdrag direkt mot LV systemen och RR systemen.
Generellt måste jag lov orda våra svenska system och piloter :D Det var bara TK 37an som lyckade bra med att störa ut RR och Lv system och de fick oxo tidigt ryckte om sig att vara vassa internationellt. Även om RBS 90 nerskjutningarna först inte fick tillgodo räknas pga att det var "ett kort räckviddigt system" och likställdes med Stinger (lustigt att många länder använder stinger systemet ingen räknar med att träffa någonting med det, därför räknas alltide Stinger killsen bort :-OO ) Men efter att ha visat våra siktes bilder blev det snart ändring på detta och Sverige stod snart för majoriteten av "Killsen".
Varje kväll samlades all aoch dagens flygningar räcknades igenom och redovisades.
Lyckades attackflyget släppa sin last innan de blev bekämpade? Fick SEAD fix på Lv system och var dess RR aktiv när de sköt sin HARM/ALARM? Osv.
Över tiden genomfördes även olika störningar av kommunikationen av flera telekrigsförband.

Elite 2004 - Top Gun

Undenhet 90

Såå vilka flygplan har vi med i filmen då? :p
#590
Flygplankort - Media / FTP?!?
June 10, 2004, 23:55:52
Fått tag i ett par roliga och intressanta, för er alltså :-OO , filmer som jag tänkte dela med mig av.
Problemet är bara att jag inte vet var jag skall göra av dem för att ni skall kunna kolla på dem. :-/
Ha dem liggande på en FTP men tyvärr så är den låst för er så jag undrar om ni (nosig) har någon ftp motsv där man kan lägga upp filmerna åt er?
#591
WWII:Online / Replying to Topic 'Ny'
June 06, 2004, 11:06:55
Jodå, efter vad jag har upptäckt så har de flesta av min vänner blivit fångade efter ha sett mig lira det ett par gånger.
Har själv spelat det sedan det dök upp 2001 och håller med de personer som kanske såg den tidiga versionen att det lämnade myckte att önska. Men idag 3 år senare har spelet blivit otroligt mkt bättre :)
Jag själv, som jag sagt tidigare, har nästan slutat spela alla andra spel efter jag börjat med WW2OL. Det är inte som Battlefield 1942 utan medelåldern är faktiskt hela 26 år :)

I stora drag är det ett virtuellt WWII spel som utspelar sig i västeuropa, Västra tyskland-Norra frankrike- Belgien- Södra Holland, mellan åren 1940-41 (Kartan växer dock hela tiden och nya fordon tillförs över tiden). Hela kartan ligger på "en ända" gemensam server som är igång 24/7, vilket betyder i att du på kvällen kan kämpa och ta en stad på kvällen bara för att upptäcka att fienden har gjort en motstöt under natten och tagit tillbaka den :p
Du kan välja att spela som Britt, Fransman eller Tysk (Gissa vad jag på vilken sida jag lirar :D ). Välj Infanterist, Stridsvagn eller Flygplan för med hjälp av dessa erövra alla de hundratals städerna och tillslut vinna kartan.
Styrkan i spelet är sammarbete och den stora variationen, allt från att kunna ligga och smyga i buskarna med en kulspruta, bemanna en Boforskanon och skjuta ner inkommande bombplan, ligga i bakhåll med en Anti-tank gun till att flyga CAS med en Ju- 87 Stuka.
Det finns även möjlighet att "multicrewa" de flesta typer av fordon och låta någon köra strv medans den andra skjuter (inte att underskatta för här gäller det att framföra strv på ett taktiskt sätt för att överleva).
I spelet finns ett ranksystem där du hela tiden avancerar upp i graderna och får tillgång till nyare och bättre fordon. Du har en karriär för Britterna, fransmännen och tyskarna. Dessa delas dock sedan in i Flygvapnet, Armén och Marinen och där sparas alla data om spelaren, antal ggr du dött, antal kills men även vem du har dödat och vad din "current combat rating" är inom grenen.
Nosig spelare bör nog söka sig till en spelar squad (typ clan) för där finns de riktigt serösa spelarna. WW2O är ett av de få spel jag känner till där det inte går att vinna utan sammarbete på på alla nivåer.

*Pust* Ja, det var lite kort om spelet... kan bara varmt rekommendera er att testa det (ibland kör tidningar free- trials, med 1 månads gratis spelande) och avgöra själva, vissa passar det, andra blir fast i årtal :D

WW2 Online

hmm tänkte passa på att infoga en bra bild här oxo men det visade sig vara för tekniskt avancerat för mig :-OO lämnar det åt Swebeast :D
#592
Im in! om det är möjligt...
Löser transport med RedOne, Swebeast och de andra halmstad grabbarna/gubbarna :-OO

Martin Sandberg
Martin.sandberg@mbox303.swipnet.se
035- 129073
0734- 194455