News:

No significant change

Main Menu
Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Ickx

#89
Falcon 4.0 / Replying to Topic 'Julklappar...'
January 21, 2003, 19:07:15
Jag bor i Linköping

Jag såg förresten att Falcon finns på amazon men bara för leverans i USA :/
#90
Falcon 4.0 / Replying to Topic 'Julklappar...'
January 21, 2003, 17:49:55
Jag beslutade mig för Falcon och beställde det från Software Express som det tippsades om tidigt i tråden. Tyvärr ser jag att det nu kommit ett mail där det står att dom inte längre har spelet och aldrig mer kommer att ha det. Finns det något annant ställe som kan tänkas ha det?
#91
QuoteOriginally posted by Mr Jim

Jag har varit sugen på denna sim länge. Men med LOMAC på horisonten så väntar jag nog. Har ju IL2 samt F4 att leka med tills dess ;)

Jag har inget att leka med i väntan på Lo-mac, någon som vet var man kan köpa Jane's F-18?
#92
Falcon 4.0 / Replying to Topic 'Julklappar...'
January 14, 2003, 09:54:43
QuoteOriginally posted by Clark


            Inte så starka känslor hos mig. Lo-Mac släpps inte förrän i mars, så det är nog bäst att köpa Falcon nu. Det finns fler alternativ, men jag vågar inte ta upp dem här i Falcon-forumet med tanke på att Mav är på krigsstigen...

/C

Mav har nog lugnat ner sig nu så du kanske kan tippsa om lite andra sims ;) Jag har ingen erfarenhet av den här typen av spel så skulle behöva lite hjälp att hitta något att spela. Tidigare har jag bara spelat en del MS Flight Sim och diverse WW2-sims.