News:

No significant change

Main Menu
Menu

Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts Menu

Messages - Ickx

#9
Vilken härlig tråd :) Underbara bilder från Gävle, verkligen imponerande att beskåda.

Den här tråden fick mig förresten att tänka på den radiostyrda B-59:a som kom upp för ett gäng månader sedan. Titta vad jag hittade när jag sökte lite http://www.gizmodo.com/archives/scale-model-b52-eats-dirt-020838.php
#10
Humor! / Replying to Topic 'Rikspinsamt!'
June 09, 2005, 18:02:31
AInslaget innan handlade om doftspridare på krogen, jag undrar om det har något samband ;)
#11
Helt andra saker / Replying to Topic 'O
May 25, 2005, 22:41:35
QuoteOriginally posted by RAY


            OJ ser kul ut, kör ni med "vanliga" gummin på backen ?
Första gången jag ser en kombi ute på racing bana, coolt :)


Volvo tävlade faktiskt med 850 kombi i BTCC 1994! Tack vara lite förändringar i reglementet gick man över till sedan 95 och frammåt.
#12
O, det där ser inte helt illa ut... :-o

Grafik är inte alls (var det fjärde gången) men en del är det. Just mer detaljerad teräng gör nog mycket för hur man strider och på så sett stor inverkan på känslan. Fan vad skoj det ska bli, strunta i det där jag skrev tidigare. Får väl börja prostituera mig eller nått :D
#13
Eftersom jag lever i min egna lilla värd och känner för att vara risktgt självisk är jag väldans glad för detta. Min dator har ingen chans att klara OPF2 (orkar just och just med OPF) och någon ny speldator ligger inte inom budget de närmaste åren.

Hoppas nu bara den klarar AA, annars trillar jag ju själv i gropen :p
#14
Mums, fan vad skönt det skulle vara att ta sig fram i en skog som faktiskt är en skog istället för ett lager mer elstolpar. Blir nog mycket mer skrämmande att fly där. Hoppas det funkar bättre att ta sig fram inne i hus också, som det är nu är det en riktig pina. Skulle vara kul med lite större byar också. Främst är det givetvis annat som är viktigare, AI och natur i första hand ur min synvinkel.
#15
Humor! / Replying to Topic 'Plus gör bort sig?'
April 30, 2005, 13:56:03
QuoteOriginally posted by TrakDah

Har det inneburit några problem, och ärligt talat: kostar det 100 kr gånger 10000 användare per månad att tillhandaha ett antal servrar? Vad förhindrar att världen distribueras på DVDn med spelet? Vad skulle man inte kunna göra med distribuerade "Community"-servrar?

Jag anser, och här håller jag med konsumentverket, att det är ett fult knep för att tjäna stora pengar.

/TD

Nja, jag tror nog att det kan kosta rätt mycket. Vi snackar endå om servrar där det ska få plats flera tusen personer på. Hela grejen med den här typen av spel är just att alla spelar samtidigt i samma värld online, möts och slåss mot och med varandra. Dessutom uppdateras världen lite nu och då. Jag undrar just hur stor databasen är som håller reda på alltihopa, det går nog lite bandbredd också.

Om dom tjänar stora pengar, antagligen men det är inte förbjudet. Om det är för dyrt, i mitt tycke är det onödigt dyrt men jävligt många spelar det trots allt. Det är mer eller mindre slutsålt överallt nu och har varit så en längre tid.

Sist och slutligen tycker jag att folk är för lata! Det står tydligt på förpackningen va dsom gäller om man bara bemödar som om att läsa. Det är som med EMU-omröstningen när folk klagade på att dom inte fått information, man får väl fan ta och leta själv då och inte vara förvänta sig att få allt serverat på silverfat. Bah!

Sist och slutligen vill jag bara säga att jag avskyr den typen avspel som wow representerar och skulle aldrig kunna tänka mig att betala någon månadskostnad för något liknande, det kanske inte framgick så tydligt tidigare.
#16
Humor! / Replying to Topic 'Plus gör bort sig?'
April 30, 2005, 11:44:39
Spelet kräver nog inte kreditkort tror jag, man kan köpa "kuponger" och knappa in koder från dessa istället. Dessutom medföljer betalning för första månaden i paketet.